·736 syf.····Okunma: 13 Ocak 2026 20:27 “Sanırım bizim hikâyemiz yavaşça sona yaklaşıyordu.
Elini daha sıkı tuttum ve birden koşmaya başladım. Kurumaya başlayan elbisemin etekleri hafifçe savrulurken suyla buluştu ayaklarımız. Ardından büyük bir dalga bedenimize çarptı ve gökyüzünün altında
yeryüzüne yağmış yıldızlar gibi dağılarak denizin içinde parladık. İki yıldız yan yanaydı. El eleydiler. O yıldızlar, ikimizdik. Eşim ve ben. Kocam olarak eşim değil, gerçekten eşim olarak eşim. Diğer yarım, eksik kalan yanım, bütünleşmemi sağlayan parçam. Yansımam. Sevdiğim adam.”
Açık ara seride en sevdiğim kitap oldu bu kitapta duygular daha yoğundu aynı zamanda aksiyon ve gerilim hiç düşmedi ve bu kitapta katilin kim olduğunu öğreniyoruz ve benim kesinlikle asla ama asla tahmin etmediğim bir kişi oldu bundan sonrasını kesinlikle deli gibi merak ediyorum ve seri boyunca beni üzen kitap oldu çünkü içerisinde çok fazla duygu barındırıyor hele ki Gökçe’nin yaşadığı olaylardan sonra Kartal’ın ruh hali beni okurken gerçekten üzdü bu kitapta sevdiğim diğer konu ise çoklu bakış açısı olmasıydı bir çok karakterin duygularını okuduk bu yan karakterlerden beni etkileyen kesinlikle Alper’in yaşadıkları oldu ayrıca bu seride içimi ısıtan en önemli detay Asi Çakıltaşı serisinden karakterleri tekrar görmemiz oldu aynı zamanda İs serisinde var olan karakterleri de gördük Binnur’un kalemine bir kez daha aşık oldum ve neredeyse tüm kurguları aynı dünya içerisinde olması okuyucuya ayrı bir tat veriyor gelelim üçüncü kitap beni okurken en heyecanlandıran olaya Lavin karakteri öyle bir yön alıyor ki asla ondan beklemeyeceğim bir olaya imza atıyor her ne kadar da bazı şeyleri yaparım dese de bunu gerçekten yapması ve yaparkende fazlasıyla soğuk kanlı olması beni şaşırttı kesinlikle uzun süreli bir seri arıyorsanızsa bu seriyi rahatlıkla tavsiye ediyorum