Acı bağırmaz adlı şarkım
Okudum… çalıştım… yine de olmuyor. Yarın pahalı, bugün yetmiyor Okudum, çalıştım, yine de olmuyor Yarın pahalı, bugün yetmiyor Bu düzen konuşur Ama ömrümü çalıyor Sabah alarm çalmaz, bankalar arar Bir yol var derken, cebi katladılar Diplomalar duvarda, değeri sorulmaz Ne bildiğine değil, torpile bakarlar Ezberletirler yalanı, gerçek saklanır Bize umut satanlar, ağır bedel ödetir Doğru yol ne sorsan, cevap vermezler Çalışıp plan yapsan, üçün birini veririler Yarın dediğin şey bugün pahalı Kazanç büyümez, ipini çekerler Kime hesap sorsan, sonuç ortada Bu kokmuş düzen, koca bir yalan. Bir çocuk okul çantasını değil, annesinin suskunluğunu sırtlar. Acı bağırmaz, hissedilmek ister sessizce oturur sofraya. Önce ekmek küçülür, sonra insan. Bu kadar yük insana düşüyorsa, adı kader değil. Herkes ruhunu gömmüş adını anmaya korkuyor. Yarın pahalı… bugün yetmiyor… Çalıştım ben de… ama yetmiyor. Bazı arkadaşlarım, şimdi alisin diyarında Kimi valiz bile toplamadı, sessizce koptu Memleket sevdalı beyinler harcandı Yarına umudu olanları çekip aldılar. “Ey sevgili Biz yenilmedik Sadece yorulduk. Boyun eğmedik Yanlış insan olmadık.”
Müzik