2026 1. kitabı
Okunma: 14 Ocak 2026 13:16
29 yaşındaki canım Adalet. Öleceğini öğrenir doktordan, uzunca bir tedavi süreci geçirir. Ama kimse yoktur yanında. Çünkü daha çok küçükken, babasını ve annesini sırayla kaybetmiştir. Önce babası ölmüştür, annesi de ruhen babasıyla gitmiştir. Bir müddet sonra gerçekten ölmüştür annesi de. Küçüklüğünden hatırladığı, babasının annesini sevmeyişidir. Annesinin de onu sevemeyişi. Sevgi göremeden büyümek çok zor. Bazı izler bırakmıştır bu durum Adalette. Hülya adını koyduğu oyuncak ayısıyla konuşması, hiç bir şeye dokunamayışı, midesi bulasa da kusamaması… diye sıralanıp gidecek şeyler. Doktor bir gün iyileştiğini müjdeler Adalete, oda hayatında yanlış yaptığını düşündüğü bir şeyi, Hülya’sını elde ediş şeklini değiştirmeyi kafaya koyar ve başlar macerası… Bu sırada acaba ruhen de iyileşebilecek midir bizim Adalet? Başına neler gelecek bu süreçte, işte bunların hepsi de kitabımızda. Yazardan okuduğum ikinci kitap ve gerçekten güzel yazıyor. Dili akıp gidiyor. Yine çok sevdim. Herkese de tavsiye ederim. İyi okumalar diliyorum.
DokunmadanNermin Yıldırım · Hep Kitap · 201711,5bin okunma