Absolute Cinema.
2026 2. kitabı
Okunma: 14 Ocak 2026 13:44
Ashley Poston , bebeğim seni çok seviyorum. Lisede Geekerella kitabını okuduğumdan beri düşünce şeklin olsun, kurgularının yaratıcılığı olsun hep keyifle okuduğum kitaplar yazdın. Birde okurken içimi ısıtan çiftler yazmayı her seferinde başarıyorsun, Iwan'ı çok sevdim. 2026 şu ana kadar harika ilerliyor. Güz dönemi arası için eve geldiğimden beri bir kitaptan diğerine sarılıyorum resmen. Elime geçirdiğim ikinci kitap ise bu şaheser oldu. Bir ev düşünün, Bir giriyorsunuz, işe gitmeden önce çıktığınız ev. Bir giriyorsunuz, çok sevdiğiniz teyzenizin evinin, mavi berjerli girişindesiniz. Fakat bu mavi berjeri evden çıkaralı çok oldu. Yaklaşık 6 ay kadar hem de. Teyzenizin intiharından sonra, size miras kalan evine yerleşirken. Üstüne üstlük evde biri var. Daha önce hiç tanışmadığınız kızıl saçlı, gri gözlü bir yabancı. Yaz tatili boyunca burada kalacağını söylüyor size. Ve kendinizi, dünyanın dört bir yanını birlikte gezdiğiniz teyzenizin, sihirli evinin hikayesini hatırlarken buluyorsunuz. İçinde asla aşık olmamanızı tembihlediği, Zamanda keyfince geriye giden bir ev. Sizi bir ömür tanıyacağınız bir yabancıyla tanıştırıyor. Peki ama teyzenizin asla bu evde aşık olma demesinin sebebi aslında nedir? İnsan değişir mi? Yoksa, Değişebilir mi? Yanlış zaman mı? Yoksa, Doğru zamanlama mı? Çok keyifli, sıcacık bir kitaptı. Gönül rahatlığıyla okuyabilirsiniz.
Aramızdaki Yedi YılAshley Poston · Yabancı Yayınları · 2024490 okunma