2026 3. kitabı
İlk kitabıyla beni oldukça şaşırtan Arden Serisi’nin ikinci kitabıyla geldim. Bu seride; Dünyanın en büyük istihbarat ağında üst düzey bir ajan olan Arden’in aldığı görevleri takip ediyoruz. İlk kitapta Romanya görevinde çok büyük mafya ailelerinin içine sızmıştı ve heyecanlı bir mafya gizemi ile çatışmalarına şahit olmuştuk. Bu kitapta ise kızımızın yeni görev yeri İstanbul ve kocaman bir malikane olan Beyaz ev. Yine çok akıcı yine çok keyifliydi. Bu kitapta aradığım aşk konusu vardı ama istediğim kişiyle değildi o yüzden kabul etmiyorum Neyse ki sonu beni tatmin etti ve bir sonraki duraklarının İtalya olduğunu da öğrendik ama bu sefer görev dışı çok tehlikeli bir durumun içine soktu kendisini ve cidden neler olacak çok merak ediyorum. Üçüncü kitap için çok beklemeyelim lütfen . Konusundan ayrıntılı bahsedecek olursam; Arden’in yeni görev yeri olan Beyaz Ev’in sahibi Beyefendi öldü ve onun cenazesi ile birlikte planlarını başlattı. Amacı Beyaz Ev’deki Vasilko’nun belgelerini bulmaktır fakat bu iş çokta kolay olmayacak gibi çünkü cenazenin hemen sonrasında Beyaz Ev’in yakınlarındaki ormanda bulunan ceset uzuvları yüzünden polislerin odak yeri Beyaz Ev’dir. Arden, Beyefendi’nin torunu olan Eren ile cenazede tanışıp zamanla arkadaşlığını ilerleterek onun güvenini hatta sevgisini kazanıyor fakat istemediği şey ise kendi kalbi de Eren’e doğru atmaya başlıyor ve onu korumak için elinden geleni yapacaktır. Diğer taraftan patronu Vasilko bir önceki görevde ne olduysa kızımızdan şüphelenmeye başlıyor. Arden ise hem bu şüpheleri bertaraf etmeli hem de bir an önce belgeleri bulmalıdır. Bunun için ise en büyük destekçisi, bir önceki görevinin merkezinde olan kişidir. Onun sayesinde hızla sona ulaşırken aldığı yeni görev ona bütün yaptıklarını sorgulatır ve planını değiştirmek zorunda kalır. Yeni görevi neydi? Beyaz ev in gizemi ne? Belgeleri bulacak mı? Eren ile aralarındaki ilişki ne olacak? En büyük yardımcısının desteğine karşılık verebilecek mi? Çok daha fazlası ile birlikte okuyup öğreniyoruz
Arden - IIIşıl Işık · Artemis Yayınları · 2025113 okunma