Bi kere giris cumlesi cekici tamam mi. Bi gun gregor samsa bi uyaniyo bocek olmus. Noldu bana amk niye bu tipteyim diye dusunecegine ise gec kaldım diye dusunuyor geri zekali. Ailesi de bunu gorunce sasiriyo ama sanki adam hergun bocek olarak uyanıyormus gibi normal karsiliyolar. Ablasi tamam ben beslerim bunu diyo ama böcege nohut pilav götürüyo geri zekali. Yemin ederim su evdekilerin IQ seviyesini toplasak böceğinkinin yarisi etmez. Biri onu gorunce bayiliyo biri elma firlatiyo biri ondan kurtulmanın yollarını ariyo. Timarhane gibi ev. İnsan bi sorar sen niye böcek oldun yedigin bi sey mi dokundu der. Bi care arayin bi okutun üfletin ya. Gregorda insan olmaya geri donmeye calisacagina ailesinin artik ondan igrendigini görünce kahrından ölüyor. Ev halki gregor ölünce sevincten ne yapacagını bilemeyip kutlamak için piknige gidiyo allahin vizyonsuz kopekleri. Evin hizmetciside gregoru disari süpürüyor. Hayir ben anlamadım bu aile sürekli fakirlikten dert yanıyo ama hizmetcileri var. Allah hepimize böyle fakirlik nasip etsin arkdaslar. Okunur zaten kisa.