·336 syf.····Okunma: 11 Ocak 2026 12:53 Merhaba, bugün sizlere 𝕰𝖑𝖎𝖆𝖓 kitabının yorumu ile geldim
Kişisel gelişim eserlerinin romanlaştırılmış hâlini okumayı sever misiniz?
Bu eserimiz Nava'nın hayatını bu şekilde anlatan bir eser
𝑵𝒂𝒗𝒂, Mira, Aura ve Unaya olan yolculukları arasında yaşananlar, bizlere üç bölümde aktarılmış.
Mira'da yaşadığı sosyal medya yaşantıları onun için oldukça bunaltıcı bir hâl alıyordur. Yaşadığı ilişkilerden de istediği beklentiyi alamayınca kendini sıkışmışlığın içinde buluyordur.
Aura'nın dünyasının ona iyi geleceğini düşünerek o tarafa geçer ama kaçış bir çözüm müdür?
Her şeyden uzaklaşsan da kendinden kaçamadığın sürece sorun hep vardır. Aslında sorunlardan kaçmak yerine kendimizi çözmemiz, sevgiyi dışarda aramak değil de kendimize saygı duymamız gerekir.
Sosyal medyada yaşanan hayatın gerçek olmayan yönlerini bizlere gösteren, kendi iç sesimizi dinlememiz gerektiğini anlatan, anlattıkça bize kendimizi sorgulatan bir eser
Bir yandan Nava'nın hayatını okurken, bir yandan da kendi hayatımızı sorguluyoruz aslında..
Elian'dan bize mesaj var ve her bölümün sonunda bizi kendi hayatımızla sorgulatan sorular mevcut
Bakalım 𝑵𝒂𝒗𝒂, kendi gerçekliğini bulabilecek midir?
Sizlerde kişisel gelişimin roman hâlini okurken, hayatınızı gözden geçirtecek eserler okumayı seviyorsanız mutlaka listenize ekleyin diyorum Kitapla ve sevgiyle kalın