2026 14. kitabı
Okunma: 16 Ocak 2026 07:04
Ruh'unla tanıştın mı? Neşe Önder Tuncel RUHUNLA TANIŞ Selam kitap dostlarım bugün ruhumuzu guzelleştirecek bir kitapla karşınızdayımm. Simülasyondan Çıkıp Kendine Uyanmaya Hazır mısın? ​Kitabı elime alır almaz ruhuma işlediğini hissettim... Hani o ilk an vardır ya, işte tam öyle oldu benim için. Sayfaları çevirdikçe sanki sisli bir yolda yürüyorsun ama elinde güçlü bir pusula var. ​Neşe Önder Tuncel’in "Ruhunla Tanış" kitabı, hayatın koşturmacası içinde unuttuğumuz o asıl mucizeyi, yani "başlangıcı" hatırlatıyor bize. ​Okurken neler mi fark ediyorsun? Toplumun giydirdiği ağır paltolardan kurtulup benliğini bulmayı, Bedeninin sadece et ve kemik değil, muazzam bir enerji akışı olduğunu, Çakraların, gölge benliğin ve kadim bilgilerin rehberliğini... ​Çekim yasasından karmaya, manifestten kuantum alanına kadar her şey o kadar güzel harmanlanmış ki... Yazar sadece bilgi vermiyor, adeta elinden tutup "Korkma, bu senin yolculuğun" diyor. ​Bu kitap "Acaba?" diyen zihinler için değil, "Artık uyanma vakti" diyen ruhlar için yazılmış. Perde aralanıyor... ​Gözlerini açıp, Ruhunla Tanışmaya var mısın?
Ruhunla TanışNeşe Önder Tuncel · Sokak Kitapları Yayınları · 20252 okunma