2026 6. kitabı
Okunma: 16 Ocak 2026 11:45
Helloo Yeni bir seriye daha merhaba Yazarın Chestnut Springs serisi en favori serim, yeni seri gelince acaba tahtı sallanacak mı diye meraklardaydım, lâkin içiniz rahat olsun Gold Rush Çiftliği canım serinin yanından bile geçemez. Kurgu kötü değil ama vaay aşka olaylara bak falan da demedim. Hatta kitap bittiğinde ohh iyi ki bitti falan diye düşündüm. Çok fazla iç ses annem çok fazla, oku oku içim şişti. Sen romantik kitapsın nedir bu kadar iç ses! Diyaloglar ise eh işte. Sayfalarca iç sesten sonra üç beş diyalogla teselli ediyoruz kendimizi. Kadın karakter Billie'yi ayrı sevmedim. Hepimiz birçok iş görüşmesi yapmışızdır ve o görüşmeler de bu kitaptaki gibi bir yaklaşım olsa neler olurdu düşünmek dahi istemem. Yani o tavırlara eğlenceli, dobra ya da cesurca mı demeliyiz? Emin miyiz? Billie, Vaughn'ın (off bu ismi çok seviyorum Alias izleyenler beni anladı) çiftliğinde at eğitmenliği için iş başvurusu yapıyor. İlk tanışma Vaughn için yanlış anlaşılmayla başlasada sonrasında yanlışlar düzeltiliyor ve Billie işe başlıyor. İşye çiftlikte değeri epey kıymetli ama insan olan kimseyi kendisine yaklaştırmayan atımız DD'yi eğitmeye başlıyor. DD'yi Billie'den daha çok sevdim ve Allah sizi inandırsın abartmıyorum kitabın %45'lik bölümünde DD okuyoruz. Zorla sevdik gibi bişey de olabilir. Off resmen kitabı gömdüm ama kitap tam olarak tam da bu! Ne diyebilirim. Yazarı sevdiğimden önceki seriden mütevellit aramızda sağlam bir bönül bağı var o sebeple iyi kötü çıkan tüm kitaplarını okuyacağım okutacağım. Tam bunları bilerek alın istiyorum. Serinin ikinci kitabında görüşmek üzere O vakte kadar tüm bunlara rağmen alın OKUYUN ve OKUTUN KitapRüyasından Sevgilerle
Başlangıç ÇizgisiElsie Silver · Nemesis Kitap · 202540 okunma