2026 9. kitabı
Okunma: 16 Ocak 2026 12:08
Yazar ile *Beni hep böyle hatırlar* ile tanıştım ve memnun oldum tanışıklığımız devam etmesi niyetiyle bir başka kitabı * kemale eren kadınlar* ile devam ettim. Yine memnun kaldım dedim -bilgin _efendim -devam et okumaya _tamam Baktım kitaplarına *Canımın Canı * var. Başladım ve bitti. Çok iyiydi. Kitapta yok yok. Ülkenin kanayan yarasına bile değinilmiş. Ne çok göz yaşı döküldü. Baş karakterimiz Feride de aralarında yerini aldı. Bir kaybediş vardı. Feride bu kaybediş ile günden güne azaldı dünyadaki kapladığı alandan. Sonra tabi kaybediş sadece Feride ile bitmedi. Bir çok kaybeden ile ortak bir noktada tekrar, kıştan yaza çıkan bir ağacın yapraklarının yeşermesi gibi yeşerdi. Sancılı bir yeşerme. Kaybedenler birbirlerine can oldu. Kaybettilerini ve kendilerini yaşattılar. Keşke bütün talihsizlikler, bütün kaybedişler bir şekilde iyi bir yerlere yol olabilse. Herkes şanslı olamıyor maalesef. Yine maalesef ülkemiz şartların da çok da bir şansımız yok. Neyse naçizane bir tavsiyem, sizde feride gibi Servi teyzenin güzel anlamlı manası derin sözlerini kaçırmayın not edin Yazara burdan teşekkürlerlerimi iletiyorum, güzel bir okuma oldu benim için, okuyan herkes için aynı olacağını düşünüyorum. Yani bu demek oluyor ki herkes okumalı diyorum yazarı okumaya devam edeceğim. İyilik zordur ama güzeldir diyeyim benimde çorbada tuzum olsun
Canımın CanıMelike İlgün · Kırmızı Kedi Yayınları · 202471 okunma