2026 9. kitabı
Okunma: 16 Ocak 2026 00:00
"Hiçbir şey göründüğü gibi değil sevgilim! Bekle beni." Hiçbir şey gerçekten de göründüğü gibi değil. Bir olay olduğunda bütün görgü tanıklarından ayrı ayrı ifade alınır. Çünkü her birinin görüş açısı farklıdır ve birinin görmediği bir detayı diğeri fark edebilir. Bu nedenle önemsiz görünen tüm ifadeler dikkatle incelemelidir. Kitabın başlangıç kısmından sonra farklı karakterlerin anlatımı ile kitabı okumaya devam ettiğim sırada bu şekilde düşündüm. Başlangıçta verilen olay ve farklı karakterlerin gözünden olayın gelişmesi... Hümeyra ve iki arkadaşı eski bir konakta kalmaktadır. Hümeyra güzel, bakımı ve dikkat çeken bir genç kadındır. Burcu ve Firuze ile yakındır ve iyi geçinmektedirler. Firuze , Hümeyra'ya karşı aşırı korunmacıdır. Hümeyra genç bir adamla tanışmış ve birbirlerine aşık olmuşlardır. Evlenme yolunda hızla ilerlemektedir. Hümeyra'nın kuzeni istihbaratta çalışmaktadır. Bir konuda yardım ister ondan. Bir çeşit gizli görev ve kimsenin bundan haberinin olmaması gerekmektedir. Ortada öldürülen genç kızlar vardır ve olayın suçlusu ortaya çıkarmak için plan yaparlar. Olaylardan habersiz olan Onur'un işe karışması ile ortam bir anda kızışır ve silah ateşlenir!!! Karakterlerin yaşadıklarını kendi anlatımları ile okurken aksiyon, ihanet, saplantı,aşk ile harmanlanmış bir kurgunun içinde biliyoruz kendimizi. Hızla okunan bir kitap #konak1988 . Karakterlerin, ortamın ve atmosferin daha derinlemesine işlenmesini isterdim kitapta. Suçlunun kim olduğunu öğrenince şaşırdım ve yazarın sonunda uzun ters köşe yapması ile de okuma zevkim katlandı
KonakMecnun · Perseus Yayınevi · 20258 okunma