2026 1. kitabı
Okunma: 16 Ocak 2026 00:00
spoiler olabilir kitabin sonunu zaten baslarken ogrenmistim o yuzden acaba kacinci bolumde jest olecek diye diye okudugum icin elimde paralandi kitap bitmek bilmedi uzadi da uzadi en sonunda o kisimlara geldim zaten coook uzuldum kitapta en cok jokeri sevdim diger herkese kusur bulabilirim ozellikle o kalles mary ann her sey onun yuzunden karmasiklasti yok ben korktum bilmem ne sen tanimiyodun falan tamam abla bi sen akillisin zaten cathin adini cikarayazdigi yetmiyor bir de iyilik yapicam diye kalkti yem oldu ustune jest oldu onun yuzunden kizim seni herkes affetse ben affetmicem beter ol diger karakterlere gelecek olursak hapkaciya uzuldum her sey onun sacma sapan satranc diyarindan getirdigi malzemeler yuzunden olmus olsa da delirmemek icin didinip durup yine de kafayi siyirmasi beni uzdu ama cok degil peter peter denen herif karisi yasayacak diye milleti yem etmeyip jesti oldurmeseudi bir noktada davasinda hakli olurdu da iste yanlis adimlar atti hep millet geberdi bunun yuzunden cath icinse kralice olmayacagim diye dolasip kralice olup ustune hem manitasindan hem de kalbinden olmasi ah benim uzumlu kekim o seytan annen olmasaydi her sey daha guzel olurdu tutturdu hayallerimiz gelecegin mutlulugun cok istiyosan kocani bosa krali sen al yani bir de kizi zorbalayip durdu nefret ettim keske olseydi kuzguna gelecek olursam bir an o katil cikacak diye asiri tirstim o nasıl betimlemeydi kimin kim oldugu belli olmuyor tum her seye ragmen senin jesti oldurebilecegini dusunmek benim aptalligimdi affetbeni cok hayranim sana kitabin genel yorumuna gelecek olursam ben alice harikalar diyarina cok hakim olmadigimdan dolayi kafam cokca karisti bir o oluyor bir bu hic ayrintiya girilmemis zaten ilk sayfalar hic gecmiyordu yok pastane yok salak kral yok o yok bu ay kafam sisti son 200 sayfa ise su gibi akti gitti keske tum kitap o akıcılıkta olsaydi tum bunlara ragmen niye 10 verdim peki cunku jest bebegim bosuna sehit olmadi tum kitabi onun icin okudum onu cok ozleyecegim bok yoluna gitti ya
KalpsizMarissa Meyer · Artemis Yayınları · 20171,489 okunma