29 yaşına gelmiş ve hala kendime bir hayat kuramamış olmama kırgınım …
1 +1'leme
7,5bin Gösterim
Ben de öyleyim yalnız değilsiniz. Psikolojik bunalımlar yaşıyorum. Bu sizin suçunuz değil
Hayat kurma anlayışınız nedir ki? Mutlu hissettiğiniz bir yuva mı yoksa çatısı olan bir mekan mı, buna göre değişebilir bir hayat kurup kurmadığınız, hayatı kurulu görünen nice mutsuz insan var, birde hayatı yokmuş gibi görünen nice mutlu insan var kendi dünyasında. Bazen emek bazen nasip bazen de bekleyiştir hayat 🤍
Eğer siz bunun için elinizden geldiğince cabalamis ve tüm yolları denemiş ve buna rağmen kendi istediğiniz gibi bir hayat kuramadığınızı düşünüyorsanız tek sebep siz veya kuramamış olmanız değildir.O yüzden kırgınlığı bir kenara bırakıp neler başardığınızla gurur duyun.(Yani ben öyle yapıyorum)
Hayat kuramamaktan kasıt nedir bilemiyorum. İnsanların bu konulardaki beklentileri oldukça değişik oluyor fakat son zamanlarda yakın çevrem dahil duyuyorum. İnsanlar hep uzakta daha iyi bir yaşam olabileceğini düşünerek yaşıyor fikri oluşuyor bende. Yaşam varsa şans da vardır ya istedikleriniz olur umarım.
Bu kadar mı benimle özdeşleşebilir bir cümle