2026 3. kitabı
Boston'da yoğun ve stresli bir işi olan Jeanie,yönetici asistanı olarak çalışmaktadır ve bir gün patronunun kalp krizi geçirip vefat ettikden sonra,korkarak daha sakin bir hayat ister ve tam bu sırada Dream Harbor adlı küçük bir kasabada yaşayan teyzesi Dot onu arayarak PS Kafesini ona devretmek istediğini söyler. Jeanie bu kasabada yaşamanın ona iyi geleceğini düşünür ve kabul eder. Dream Harbor kasabasına geldiği ilk günler PS Kafe'de ki dairede kalır ve geceleri garip sesler duyar ve tam bu seslerden uyumadığı sıralarda aşağıdan bir şeyler duyar ve ne kadar korksada bakmak için aşağıya indiğinde kapıda yakışıklı çifçi Logan ile karşılaşır. Logan kafeye balkabakları getirmek için gelmiştir. İkisi içinde şunu söyleyebilirim ki ilk görüşte aşk. Bu seslerin nedeni bulunur. Jeanie Dream Harbor'a alışır. Kasaba da güzel dostluklar,arkadaşlar edinir. Şehir hayatında ki yalnızlığından uzaklaşmış olur. Çünkü bu kasabada herkes birbirine yardım ediyor. Öyle bir kasaba ki bilgi yarışmaları,cadılar bayramı etkinlikleri ve oylaması,sonbahar etkinlikleri,kitap kulübü gibi birçok etkinliğin yapıldı bir kasaba.Küçük bir yer ve herkes birbirini tanıyor haliyle fazla dedikodu oluyor fakat yine de bu Dream Harbor'da yaşamak çok güzel. Jeanie sadece arkadaş bulmadı bu kasabada romantik aşkı Logan'ı da bulmuş oldu. Pumpkin Spice Kafe yalın bir dille yazılmış. Fazla edebi bir beklenti içinde olmadan hayatın stresinden uzaklaşmak,kafa dağıtmak için bu tatlı ve romantik kitabı okuyabilirsiniz. Hatta Dream Harbor serisinin ikinci kitabı olan 'Tarçınlı Rulo Kitapevi' kitabını da sipariş ettim. Çünkü okurken güzel bir his bırakan ve zamanın su gibi akıp gittiği kitaplara bayılıyorum ve Hazel'in hikayesini merak ediyorum.
Duygu ve Düşünce
Pumpkin Spice KafeLaurie Gilmore · Juno Kitap · 20251,185 okunma