Dizlerum adlı şarkım
Sabah akşamı saymadum Gece kalktum horona Sorarlarsa ben derum Aklum bir peride dur Dur diyene bakmam Ben horon oynarum Gönül nerde isterse Dizum ilk ona varur Horon eder dizlerum Beni deli sanurlar Sevdiğim yetiş da İnat ettum oynarum Sorarlarsa de bana Bu dizler niye durmaz Adım önde gider da Aşuğ sevdasun arar Çayum kaynar taşar da Uşağum durmaz başta Horon bilmeyen gelsun Dizu öğrensin taştan da Cebum boş, gönlüm hoştur Gönül bi adum geri atmaz Sorar çatal yürek uşağlar Derum ula aşuğ oldum da. Atmaca döner iner havadan Gözünü diker karşı ovadan Ben sevdum kimu diye sorana Cevabı , verdum horon da Horon eder dizlerum Beni deli sanurlar Sevdiğim yetiş da İnat ettum oynar um. Sorarlarsa de bana Bu dizler niye durmaz Horon önde gider da Sevda, aşuğun arar Ayağum pranga tanumaz Yayla yolu beni yormaz Sorarlarsa nedur inadun diye Derum Garadeniz sevdasundan... Telefon çekmez yaylada Derdi bıraktum aşağı da Sorarlarsa nerelisun Derum aşg bağından Horon eder dizlerum Beni deli sanurlar Sevdiğim yetiş da İnat ettum oynarum Horon eder dizlerum Dağlar duysun sesumi Kimi sevdun sorarsa Gül peridur cevabum
Müzik