Bizim hayalimiz
2026 1. kitabı
Okunma: 17 Ocak 2026 00:00
Merhaba dostlar Gulumay Coşkun kaleminden Bizim hayalimiz kitabı ile geldim. Bazı hikâyeler yarım kalır bazı hayaller de mutluluğa götürebilir öyle değil mi? Adana'da başlayan hikâye yıne Adana'da son bulduğu üç kız kardeşin Adana Hastanesi'nde anıllarına yazılan kader mi yoksa hayatın oynadığı bir oyunu muydu? Emine, Zümrüt ve İnci her biri biryerlere savrulmuştu. İnci İstanbul'da zengin varlıklı ailenin yanında her şeyin içince mutsuz yaşarken, Emine ve Zümrüt Adana Çukurova pamuk tarlasında yaşam mücadelesi verirken mutluluğu bez bebekte bulmuşlardı. Küçük bedenlere ağır yük yüklenmişti. Üç kız kardeş yaprak misali savrulmuştu. Ve bir baba vardı ki baba kelimesi sadece kağıt üzerinde kalmış sadece adı baba o kadar. Emine Zümrüt ve İnci yetimhane kapısında yolları kesisldiğinde kendi hayatımdan bir kesit perde misali yansıması mucizenin bir işareti miydi yoksa? Ne tesadüf ki biz de üç kız Kardeş olmamız bir hayatın bir parçası mıydı yoksa? Hayatın bır mucizesi olsa gerek Inci de Zümrüt'ün de resne olan merakı sadece tesadüfun bir parçası mıydı yoksa? Bır yetım vardır anne babası yok diye yurda, verilir bir de anne baba vardır yine yurda verilir kader bunun neresindeydi sizce! Varken anne baba özlemi çekmek ayrı acı olsa gerek? Sevgi neydi peki? Her ne olursa olsun kardeş bağlarının gücünün önüne kimse gem vuramadığını gördüm bu kitapta Sayfa sayısı az ama içinde herşeyin varlığını anlatan Bizim hayalimiz kitabında buldum ben. Okunak özgürlüktür.
Hayat ve İnsan
Bizim HayalimizGülümay Coşkun · Puslu Yayıncılık · 202419 okunma
Gülümay hanımın çok güzel bir kalemi var sizde çok güzel yorumlamışsınız elinize sağlık
Cok teşekkür ederım hocam
Teşekkürederim Hocam