2026 4. kitabı
Okunma: 18 Ocak 2026 00:14
Merhabalar sevgili okurlar.. Kitapla ilgili düşüncelerim biraz karışık. Evet beğendim ama acaba böyle olsa daha mı iyi olurdu dediğim kısımlar var. Kitapta bahsi geçen grubun, sanatçının gerçek olmadığını öğrenmek beni şok etti çünkü yazar çok gerçekçi yazmış. Bir de röportaj şekliyle yazılmış. Bu nedenle çok daha gerçekçi geliyor. Gelelim kitapta acaba dediğim kısımlara; Öncelikle karakterlerin düşünce tarzları oldukça farklı. Bu farklı düşünceleri, farklı bakış açılarından okumak hoşuma gitti. Ama daha sık yer almasını ve daha çok okumak istediğim karakterler var. CAMILA ve KAREN. Bu iki karakteri çok daha yakından okumak istedim. Biraz yüzeysel olmuş. Bir de biraz daha olaylı bir şeyler beklediğimi itiraf ediyorum. Kitabın vaadi de o yönde ama pek öyle beklediğim gibi değildi. Her şeye rağmen iyi ki okudum dediğim bir kitap oldu. Çünkü çıtır çerez bir kitap olsa da alt metinlerde verilen mesajlar hoşuma gitti. Yazardan okuduğum 2. kitaptı. İlki kadar etkilemedi ama iyi ki dedirtti. Kolay okunan, çıtır çerez bir kitap arayışındaysanız tavsiye ediyorum. Keyifli günler dilerim <3
Daisy Jones ve The SixTaylor Jenkins Reid · Yabanci Yayinlari · 20221,583 okunma