Puan vermedi·404 syf.····Okunma: 18 Ocak 2026 16:37 Kişisel gelişim kitabı olmakla birlikte diğerlerine nazaran farklı bir öğreti katıyor sizlere.
Bu farklılıkların başında size doğru yolu göstermek ve metotları ile gerek ödevleri gerekse doğru düşünmenize olanak sağlayan Bu kitabı okuduğunuzda en büyük psikolojik hastalıklardan biri olan depresyonun nasıl önlenmesi gerektiğini bizlere bu kitapla yol gösteriyor.
Kitabı okuduğunuzda kişisel gelişim adı altında yazılan ve klişelerle donatılmış ve size ben merkeziyetçi bir yaklaşımı sunan kitapların dışında bir yaklaşım metodu gösteriyor.
Bu yaklaşım metodunda en önde gelen ise psikolojik olarak size bakması olacaktır.
Bilişsel terapi adını verdiği kendi öğretisiyle yazar kitapta da göreceğiniz üzere birçok hastaya doğru yaklaşım metodları uygulamıştır siz de eğer depresyondaysanız kendinizi kötü hissediyorsanız ilişkilerinizde yanlış adımlar uyguluyorsanız ve en önemlisi stres altındaysanız Bu kitaptaki ödevleri yapmak size son derece fayda sağlayacaktır. İfadelerin her bölümünü beğenmesem de çoğunlukla anlatım metodu ve üslubu son derece dikkat çekici ve haklılık payı yüksektir.