···Okunma: 17 Ocak 2026 07:51 Herkese Merhaba gerilim dozu ve temposu çok yüksek bir kitap ile karşınızdayım. Polisiye roman seviyorsanız mutlaka okumalısınız.. Dan Brown 'un Melek ve Şeytanlar kitabı ile kapışacak bir kitap. Ama benim kalbimin fatihi Dijital Kale..
Ölümü kontrol edebilir misiniz?
Bir sonraki dünya savaşı atom bombası ile olmayacak. Bilinç geleceğin en büyük silahı.
Bilinci kontrol eden geleceği de kontrol edecek. Amerikanın bu alanda herkesten önde olması gerekli..
Prag , tarihi eserlerin fonun da aptal aşık Robert Langdon.. Bilincin şifresini çözmüş Doktor Katherine Solomon Noetik uzmanı yazdığı kitabı yayımlayamadan dijital ortamda saldırıya uğruyor ve siliniyor. Kitapta CAI bu kadar korkutacak ne olabilirdi..
Golem, koruyucu bir ruh bir muhafız. Yöntemleri ne kadar da ahlaki olmasada. Peki Golem gerçekten var mı yoksa bir hayalet mi ? Sasha Vesna bir kurban. Hiç bir şeyden haberi olmayan bir kobay. CAI Prag'ın eski sığnaklarında inşaa ettiği üstte ne saklıyor olabilir..
İlk sayfasından sizi yakalayan ve son sayfaya kadar temposu hiç düşmeyen bir hikaye. Kitapla ilgili en çok sevdiğim şey Robert Langdon 'un tek başına sahnenin önünde olmaması. Ayrıca yapılmış detaylı araştırmalar çok iyi işlenmişti..
Kitaba notum 10/10 kitapla kalın