Dimi.
HEYYYY ÖZGÜRLÜĞÜNÜZ YOK ANLAYIŞINIZ BİTMİŞ İNSANLARI YARGILIYORSUN diye sana binler hakaret etsem nasıl hissederdin bak insanları yargılamanı geçtim bende elhamdülillah müslümanım ama bunu yapman çok yanlış sen kuran ı Kerim'de hiç müslüman olmayanların dinlerini görüşlerini paylaşın yargılayın diye bir ayet gördün mü düzgünce İslam'a yönlendirirsin ama böyle bir şey yok
3.729 Gösterim
Hepimiz kâfir edecek kaçın bence. Bizler "Tekbiiiiirr"derken onlar "Tekfiiiirrrrr"diyor minnammaahah qooyggmmm
Bu yorum görüntülenemiyor
'Tevhid' ilkesini ve batıla karşı duruşunu biraz daha araştırmanı öneriyorum kardeşim .Her şeyi 'özgürlük' ve 'anlayış' kılıfına sokup doğruları eğip bükmek Müslümanca bir tavır değildir. Kuran’da sadece 'düzgünce yönlendirin' yazmıyor; hakkı batıldan ayırmak, yanlışa tavır almak da yazıyor. Herkesin her şeyi yaptığı bir dünyada 'hoşgörü' adı altında dilsiz şeytanlık yapacak değiliz. Özgürlük dediğin şey, ahlaksızlığın reklamını yapıp toplumu çürütmekse, evet o 'özgürlük' Müslümanlarda yok! Sen 'anlayış' adı altında her türlü yanlışa göz yummayı modernlik sanabilirsin ama İslam’da kötülüğe rıza göstermek, o kötülüğe ortak olmaktır. Kuran’dan bahsediyorsun; Kuran, Lut kavminin neden helak olduğunu anlatırken 'modern ve anlayışlı' olun demiyor, ahlaksızlığa karşı dimdik durun diyor. Bugün 'yargılamayın' dediğin her şey yarın çocuklarının normali olduğunda anlayışın ne işe yarayacak? Ben kimsenin şahsına hakaret etmeden; ben, sinsice meşrulaştırılmaya çalışılan ahlaksızlığa karşı set çekilmeli. Taviz tavizi doğurur, ben taviz vermemeliyiz.
Tamam haklısın
Eğer ki bu hanımefendi sizi rahatsız etmişse bilirim ki doğru yolda..!
Önceki 2 yanıtı göster
Sinan ADIMANSinan ADIMAN dostum benim demeye çalıştığım demişsin ya ekran alıp paylaşmıssın aynısını bahsettiğiniz hanfendi yapıyor empati kurmasını istedim ve burda Müslümanlığı laf ettirmem ben burda diyorum ki tamam dinini savunabilir ama bunu insanları rahatsız edecek düzeyde yapması yanlış
Yav sanane sizene boşver bu kadar kasma istediğini yapsın engelle geç kardeşim
Ayyy deme öyle abi sanada şeytan diyecek kdkdkkdkkdkd
Kakskska