2026 20. kitabı
Okunma: 20 Ocak 2026 07:15
Selam kitap dostlarımm Gönül Demir'den KÖTÜ KADIN kitabı ile geldimm Gözlerini bir hastane odasında açan Gönül ile tanışıyoruz. Kitap, bir sarkaç gibi geçmiş ve şimdiki zaman arasında gidip gelirken; istenmeyen bir çocukluğun, sevgisiz bir evin ve kurtuluş sanılan yanlış kapıların hikayesine tanıklık ediyoruz. ​Gerçek Bir Mücadele içinde, Gönül’ün yaşadıkları, "İnsan bu kadar acıya nasıl dayanır?" dedirtiyor. ​Sarsıcı bir anlatım ile çift zamanlı kurgusu sayesinde kitaba kalpten bağlanıyorsunuz. ​Anlamlı bir amacı da var bu kitabın, tüm geliri #kadınsığınmaevleri’ne bağışlanıyor. Okurken bir kadının sesine ses, hayatına destek oluyorsunuz. ​"Doğarken bana zimmetlenmiş duygulardan elimde umut kaldı." diyor Gönül... Peki, o umut onu nereye götürecek? ​Gerçekten kadın mı kötüydü, yoksa herkes kendi kötülüğüne alıştığı için mi "iyilik" onlara yabancı geldi? Bu sorunun cevabı sayfaların arasında saklı. ​Bir günde bitirebileceğiniz ama etkisinden uzun süre çıkamayacağınız bu yolculuğa mutlaka ortak olun. ​Sizce bir kadının en büyük sığınağı nedir? Yorumlarda buluşalım.
Kötü KadınGönül Demir · Az Kitap Yayınları · 201984 okunma