·378 syf.····Okunma: 27 Nisan 2018 00:00 Kitabın konusundan bahsetmeyeceğim ama arka kapak yazısına bakıp almayın sakın. Böyle Fuzuli, gizemli olaylar falan geçiyor diye de hiç düşünmeyin.
Öncelikle yazarın haddinden fazla Amerikan filmi izlediğini ve haddinden fazla da bunlardan etkilendiğini düşünüyorum.
Yazmış olmak için yazılmış bir kitap olmuş. Kitabın içinde polislerimiz kitap okuyorlar hatta okumakla kalmayıp bize de okutuyorlar ki kitap dedikleri şeyler de 10 sayfacıktan oluşan asıl kitap benzeri şeyler. Kitaptaki isimler ve soy isimlerde sanırım itinayla düşünülerek seçilmiş.
Çok fazla bir şey söylemek istemiyorum çünkü kelimelerimin kifayetsiz kaldığı ve en azından emek(?) harcanmış bir eser olduğunu düşünmek istediğimden.
En komiğime giden ve saçmalıktan ölme raddesine gelmiş durum ise yazar resmen kitabı kocasının(Cihan Erdem) özellikle ‘Cellat’ kitabının tanıtımını yapmak için yazmış benim fikrime göre. Traji komik replikler(-kitabın adı cellat. Bu kitabı yazan kesinlikle bir dahi vs. ) mevcuttu.
Dolu vaktiniz, boş vaktiniz hiç önemli değil. Kesinlikle okuMAyın.