·328 syf.····Okunma: 21 Ocak 2026 17:57 Hani bazı filimler vardır izlerken her an bir şey olacak diye beklentiye sokar sürekli ama olmaz ve saçma sapan bir son ile kalırsınız ya - işte bu kitap benim için öyleydi.
Çok popüler bir kitap ve insanlar çok sevdiklerini söylediği için şans verdim (benim tarzım değil aslında) ve üzdü beni.
Spoiler içerir.
Yani bi gizem oluşturulmaya çalışılmış- paralel evrenler, gizli geçitler, ruhlar gibi şeyler- ama o kadar hava da kaldı ki çoğu şey.
Kitabın yarısına kadar zor okudum ve kitabı bırakmamak için savaş verdim. Sonrasında ha gayret diyerek bitirdim. Mors mesajı biraz eğlenceli kılıyordu- sonunda hayal kırıklığına uğratmasaydı.
Ben karakterlerle biraz da olsa bağ kurmayı severim, ama bu anlatım tarzında çok mümkün olmadı. Amaç da o olabilir tabiki. Belgesel izler gibiydi.
Sonra Ruhların Kaçışı filmin adı geçince heyecanlandım, çok severim ve ilginç konusu vardır ve ona benzer bir şey mi olacak diye düşündüm ama o da değildi.
Bu kitap bi serinin devamı ise evet mantıklı olurdu ama değil diye biliyorum. Ya da bu kitabın devamı olursa bir anlam kazanabilir.