Zamanımızı etkili kullanabiliyor muyuz?
2026 1. kitabı
Zamanımızı heba ediyormuşuz gibi geliyor mu size de? Bana bazen zamanı doğru kullanamıyormuşum gibi geliyor, çok hızlı yitip giden ve adeta akışkan olan bir şeyi nasıl tutabiliriz? Onunla birlikte akıp gitmemiz gerektiğini, bir saniyenin, bir saatin, bir günün bizim için ne kadar değerli olduğunu anlatan bir kitapla geldim. Hayatımızda yolunda gitmeyen aksilikler olduğunda bile, sonraki saatin bu aksilikle birlikte yok olmadığını, onu kullanabileceğimizi ve bunu nasıl yapacağımızı bize gösteren bir kitap. Üzüleceğim bir şey yaşadığımda o an elimden gitse de o gün hâlâ benim. Sonraki saatte bunu telafi edebilirim. Kendimi mutlu edebilirim. O an üzüldüm diye tüm günüm benden çalınmıyor. O an benim zamanım çalınsa bile bir sonraki dakikam hâla benim kontrolümde. Zamanımın aslında ne kadar değerli olduğu bana hatırlatan bir kitap. Beni kendime getirip, yol almam ve harekete geçmem için tetikleyen bir kitap. "Momo" yu bilir misiniz? O kitabı yıllar önce okudum ama bana o kitapta yitirilen ve çalınan zamanın, zamanımızın, aslında asla çalınamayacağını bize anlatan bir kitap. Zamanının değerli olduğuna inanan her okuyucu için... Seveceğinize inanıyorum. İyi okumalar dilerim:))
Psikoloji
Bir Günde 24 Saat Nasıl Yaşanır?Arnold Bennett · İroni Kitap · 202612 okunma