·480 syf.····Okunma: 21 Ocak 2026 23:04 Hellooo
Kitabı bitirdikten sonraki o uluma hissiyatını sizlerde yaşadınız mı (^o^)
İnanılmaz! Yani bu kurt adam şeysini gerçekten yıllar önce Jacob ile son vermiştim nerden düştüm bu kurt adam sevdasına bilmem.
Kuzeybatının Alfası Koen Alexander tam olarak bir kurt adamda olmasını istediğim herşeye sahipti. Tabiki Kurt adamdan beklentilerim var! Sizin yok mu? Şöyle baskın, ziyadesiyle sahiplenici, çokça ukala.
Günün sonunda ya eşi için sürüsünden ya da sürüsü için eşinden vazgeçme noktasına gelen ve seçimini tereddütsüzsüz yapan Alfa'dan kim hoşlanmaz ki?
Tamam tamam aşkıma kısa bir mola!
Serena yarı insan yarı Kurt. Bazı nedenlerden dolayı kendisini izole ederek yaşıypr. Ta ki genleri için başına ödül konana vampiryler peşine düşene kadar. Bu noktada devreye eş yani Koen giriyor.
Onu epey zor bir durumdan kurtarıp sürüsünün yanına getirir.
Alfa ve sürüsü arasına katılan Serene bazı zorluklar yaşıyor ama yanında Koen olunca ney ne kadar zor olabilir ki.
Koen ve Serena'nın uyumu çok güzeldi ve aralarındaki atışmalar mükemmeldi. İlk kitapta Lowe ve Misery uyumuna bayılmıştım ama bu çiftim de en az onlar kadar mük!
Misery ve onun zalım esprilerini de özlemişim.
Keşke serinin devamı gelse. Yazar neden yazmamış ki, bu kurgudam değil iki, en az on iki kitap çıkardı.
Umarım devam eder bizde okuruz.
Yazarı zaten okuyun! Ama bu seriyi mutlaka alın OKUYUN ve OKUTUN KitapRüyasından Sevgilerle