bıktım ya
Şu uygulamada kimse dm den yavşamasa artık abim ablam yaşında insanlar gelmiş burda ne derdindeler böyle dertleri olanlar lütfen tiktok falan yüklesin midem kaldırmıyor artık kimsenin iğrenç mesajları anlamıyorum kitap uygulamasından ne bekliyor insanlar alıntı yapıyorsan yap yapmıyorsan defol git
··1 alıntı·
9bin Gösterim
Bendeki sadece merak amca kaç yaşında olunca abi kaç yaşında olunca olunuyor .. Hayır ben neyim merak ettim, merak etmeyin sizi hemen unutacağım. Bir de ben söylemek istemezdim ama mesaj alma kısmı kapatılabiliyor diye biliyorum, yine de siz daha iyi biliyorsunuzdur…
Çook haklı bir isyan. İnsanlar insanlıktan çıkmış resmen..
Burası bile saçma sapan bir flört uygulamasına döndü hesabı açar açmaz bana da aynısı oldu çözümü dm i kapatmakta buldum maalesef bu insanlar asla laftan anlamıyor
Nisoş
İki iki buçuk yıldır kullanıyorum gelen mesajların haddi hesabı yoktu zaten ama sanırım yaş büyüdükçe içerikler iğrençleşiyor daha tahammülüm kalmadı biz mesela şuan bi kitap hakkında konuşmak yerine neden bunu tartışıyoruz off
Uygulama, kitap uygulaması olmaktan hızla uzaklaşıyor. Sosyal medya uygulaması oldu maalesef.
sohbet edeceklerse niye doğru düzgün sohbet etmiyorlar? normal bir konudan konuşmak o kadar mı zor? gerçekten bu insanları anlamıyorum
Nisoş
İnsanlar normal konuşmaayı unutmuş gibi davranıyor abi sadece bu konular mı konuşuluyor
Ben bu durumdan bıktığım için bioma "kitaplar dışında başka bir konu için dm atmayın" yazmıştım. Bu sefer de konuşmaya kitaptan girmeye çalışıyorlardı. En sonunda çözümü dmyi kapatmakta buldum maalesef. Onlar yüzünden yine kendini kısıtlayan biz olduk maalesef.
Mesajları kapatma kısmı var