·340 syf.····Okunma: 22 Ocak 2026 15:14 Yeni bir yazar yeni bir kitap geldi Efenim. Yazarın da ilk kitabı, başka bir kayıt göremedim 1000k'da.
Bu hikayede ilgimi ilk kapak ve isim çekti. Kan izlerini görmesem drmnaatik bir aşk hikayesi der ve yüzümü çeviririm. Malum antidramcıyız daAncak arka kapakta dikkat çeken iki cümle vardı. Birincisi 14 yıl önce işlenen faili meçhur bir cinayet. İkincisi ise bu davayı araştırmaya karar veren Nisan'ın peşine düşen katil.
İtiraf ediyorum, başta aşk döngüsünün hikayenin ilerleyişine pek katkısı olmayacağını düşündüm. Çünkü Selin 14 yıl önce tecavz gibi görünen bir cinayete kurban olmuştu. Ve Nisan, yapımcı kocası tarafından aldatılmış ve gözden düşmüş bir sunucuydu. Tamamen dipteydi, ayağa kalkmak için bu işi kurcalamaya karar vermişti.
Ama aslında daha önce hep araştırmak istediğini ama kocasının engel olduğunu öğrendim. Olaylar karmaşık ve ulaşılamaz hale gelince eski aşk yarası olan ve bir zamanlar polis olan Mert ile işbirliği yapmaya karar verdi. İşte hal böyle olunca ex aşk muhabbeti bitmez dedim.
Ama öyle olmadı, aksine hikayeyi zenginleştirdi. Göze de batmadı. Silik de durmadı. Mantıklı bir duygusallık durumu vardı bana göre. Çünkü bazı insanlar zaman geçse de bazı acıları unutmuyor.
Kanıtlar nerdeyse yok gibi, ama tekrar her şeye yeniden başladıklarında eksik parçaları gördüler. Böylece katil onların peşine düşmeye başladı. Bu kısımda ben katilin kendi ifadelerini geçtiği azcık bölümleri pek Bi beğendim. Bir pişmanlık var ama yaşamak ve rahatlık için her şeyi yapabilir.
Peki kim bu katil?
Eski sevgili mi? Yoksa sapık yaşlı komşu mu?
Belki de Ailendendie he?
Ya da kıskanç bir kanka ve müttefiki?
Haydi, bakalım bu hikayeye bir şans verin
Epope dehşetle tavsiye eder!