Müthiş
2026 5. kitabı
Kitapçı İnsan görünen hayatı ile mi tamamlanır yoksa iç dünyası o samimi huzuru yakalayınca mı tamamlanır? Sanırım hepimiz cevabı biliyoruz ama yaşadığımız dönemin kazazedeleri gibiyiz… Vardır ya bir his, her şey çok güzel ilerler gibi görünür ama içsel bir yalnızlığa batmışsındır… O his tam da Can’da bulunuyor. Bir kitapçıya girmesiyle zihninde bir yerlerde soruların cevaplarını cesurca verme vakti gelmiştir. Her şey yolunda bu mutsuzluk da neyin nesi? Bu sorulara verecek cevapların var mı? Aşk ile başlayıp kendine yolculuk etmen peki? Ah Can… Kaybolmuşluğunla, insan ilişkilerinle, yürek burkan bir his uyandırdın ama özüne derinliklerine bakınca o kadar bizden o kadar içtensin ki… Bir yanda statü, başarı, güvenli alanın konforu, toplumun beklentileri diğer yanda gündelik ilişkilerin, zamanın değerini bağdaştırdıklarının değersizliği… Son zamanlarda farklı türden kitaplardan okudum.. Selçuk Özyurt’un okuduğum ikinci kitabı.. Ama hayatımda bu kadar etkilendiğim az kitap olmuştur. Yazım dili öylesine sade ki, karakterler o kadar bizden, o kadar hayatımızdan ki kitap ne ara bitti bilemiyorsun. Kendine, iç dünyasına yolculuk yapmak isteyenlere de bir rehber adeta… Çok güzeldi yaaaaa… KitapçıKitapçı Selçuk ÖzyurtSelçuk Özyurt
KitapçıSelçuk Özyurt · Eyobi Yayınları · 202367 okunma