Merhabalar dostlar
The kitap yayınlarının polisiyeleri artık vazgeçilmezim oldu benim .Kopenhag serisini bitirmiştim, şimdi Kelly Porter serisine başladım. Ilk kitabı geçen ay okumuştum bubay da ikinci kitabı Derin Korku yu okudum .
Kelly Porter senelerce Londra da çalıştıktan sonra doğup büyüdüğü bölgeye detektif olarak geliyor. Annesi Wendy e kanser teşhisi konuluyor ve kardeşi Nikki ile bir türlü anlaşamıyorlar. Annesi sürekli hastaneye yatırılıyor.
Bunlar olurken bir cinayetle sarsılıyor kasaba .Ellili yaşlarda bir kadın, kilisenin
bahçesinde bulunuyor .İşkence yapılmış ve vücuduna bir şiir yazılmış kağıt parçası yerleştirilmiş. Soruşturmayı Kelly alıyor. Ve bir iki gün içinde başka bir cinayet işleniyor. Bu kez uyuşturucu bağımlısı bir kız. Yine işkence ve yine şiir.
Derken üç ve dördüncü kadın cinayetleri..
En son cinayet Kelly in annesinin hemşiresi bir kadın .Çember gitgide Kelly e yaklaşıyor sanki .Seri katil şiirlere bağlı işliyor cinayetleri. Hep bir başkaldırı ce cezalandırma var .
Ve Kelly nin ablası kayboluyor .Ortaya çıkan bazi ipuçları katile yaklaşmayı yakınlaştırıyor.
Yine hiç beklediğim,yok artık diyebileceğim bir son ..Heyecanla okudugum bir kitap oldu .üçüncü kitabı merak etmeye başladım bile..
Bazen insanlar suçluların cezalarını kendileri vermek istiyorum galiba ama adalet hereks için gerekli..
Kitapla kalın dostlar...
Derin KorkuRachel Lynch