Bir Değişim Yolculuğu
2026 10. kitabı
BAŞIM DERTTE Bugün sizlere, sadece bir hikaye değil, bir DEĞİŞİM YOLCULUĞU sunan harika bir eserden bahsetmek istiyorum: Yazar/Öğretmen Recep Özkul’dan "BAŞIM DERTTE"! Bu kitapta sadece Metin’in iç dünyasını değil; anne ve babaların çocuk yetiştirirken düştüğü çıkmazları, yapılan hataları ve o muhteşem dönüşümü iliklerinize kadar hissedeceksiniz. Neler Bekliyor Sizi? ZORLU ERGENLİK: Metin’in evde ve okulda yaşadığı sıkıntılar... ESKİ YÖNTEMLER-YENİ ÇAĞ: Geçmişin disiplin anlayışıyla, günümüzün "merak" çağı arasındaki çatışma. REHBERLİK: Bir rehber öğretmenin ve "Sihirbaz" lakaplı bir matematik öğretmeninin dokunuşuyla değişen hayatlar. "Çocuklarınızı kendi zamanınıza göre değil, onların yaşadığı çağa göre yetiştirin." BU KİTAP KİMİN İÇİN? Ebeveynler İçin: Çocuğunu gerçekten ANLAMA kılavuzu. Öğretmenler İçin: Öğrenciye yaklaşım ve çözüm sanatı. Gençler İçin: Sorunlarla başa çıkma ve ÖZGÜVEN kazanma rehberi. * Metin kompozisyon yarışmasında dereceye girebilecek mi? * Matematiği zayıf olan Metin, Bilgi Yarışması'na katılacak mı? * Yazmak için gerçekten çok okumak gerekir mi? İçerisinde İBN-İ SİNA’dan HZ. ALİ’ye, YUNUS EMRE’den SAİT FAİK’e kadar kadim bilgelerin ışığını bulacağınız bu titiz kurgu KAZANIMLAR Sağlıklı İletişim & Aile İçi Bağlar Matematik Kaygısını Yenme Özgüven Geliştirme & Sorumluluk Okuma Kültürü ve Yazmanın Gücü Bu güzel eser için kıymetli Recep Özkul öğretmenimize çok teşekkür ederiz!
Başım DertteRecep Özkul · Öğretmen Yazarlar · 202369 okunma