2026 2. kitabı
Kitabı okumaya başladığım andan itibaren dili dikkatimi çekti. Girişten başlayarak sade ve anlaşılır bir anlatımı vardı; kitap insanı daha ilk sayfalardan itibaren kendine çekiyor. Anlatılmak istenen mesaj, gerçekten çok güzel bir üslupla veriliyor. Kitap, sadece bilgi vermekle kalmıyor; aynı zamanda insanı düşünmeye ve kendini sorgulamaya davet ediyor. “Bir mü’minde bulunması gereken özellikler nelerdir?”, “Mü’min nasıl davranmalı?”, “Mü’minin hayattaki sorumlulukları nelerdir?” gibi sorularla insanın aynaya bakmasını sağlıyor. Kitap üç bölümden oluşuyor: kalbin görevleri, dilin görevleri ve bedenin görevleri. Her bölüm ayet ve hadislerle desteklenmiş, üstelik kaynakları da açıkça belirtilmiş. Bu titiz yaklaşım benim için kitabın en güzel yönlerinden biri oldu. Daha çok şey yazmak isterdim ama uzatıp sıkmak istemiyorum. Genel olarak kitabı gerçekten çok beğendim. Manevi yönünü güçlendirmek isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Peygamberimin Sevdiği MüslümanMehmet Yaşar Kandemir · Tahlil Yayınları · 2000528 okunma