·400 syf.····Okunma: 23 Ocak 2026 14:47 Çok iyi ve başarılı bir sahaftan ne olduklarını bilmeden; amann okuyamasam da başkasına veririm diyerek seri olarak aldığım kitap dizisiydi kendisi..
Kitabın şömizindeki tasarımı ve ilk sayfada ilkokul defterlerindeki gibi bu kitabın sahibi başlığı altında isminizin yazılması için ayrılmış sayfayı görünce 37 yaşındaki bendenizin kitaba başlama işi pek tabi zorlaştı.. :))
Kitap basit ve akıcı anlatımı ile kocasından yıllar önce boşanmış, kız çocuklarıyla yaşayan üniversite hocası annenin hem yeni işinin hem yeni sevgilisinin orda olması sebebiyle hikaye son ikamet edecekleri memleket olan İngiltere'de başlıyor..
İlk başta kendi tuttukları evde yaşayan daha sonra annelerinin sevgilisi Ernestin evine taşınan ailenin büyük kızı Liv'in kendisini yeni tanıştığı üvey kardeşi ile arkadaşlarının rüyalarında bulmasıyla hikaye olgunlaşılıyor..
Grup içinde zaman geçtikçe hikayeyi anlamaya çalışan ve grupta benimsenen Liv işin ciddiyetini anladığında serinin ilk kitabının sonuna gelmiş oluyorsunuz..
Kitabın son sayfasına kadar hikaye ayakta, heyecan stabil ve merak hep yüksek. Pek edebi metinler bulunmayabilir, kitabın sonunda insana; iyiydi de bana ne kattı diye sordurtabilir ama eğer ağır bir kitaptan çıkmışsanız veya uzun zamandır okumaya ara vermişseniz tam size göre seçim olabilir bence.. :)