Rüyalar Kitabı 1

Silber: Das erste Buch der Träume
Ciltli

2024 4. kitabı
Okunma: 06 Şubat 2024 02:40
Sonunda! Yanlış kitap tercihleri yapıp durduğum için okuma hevesimi kaybettiğim bu günlerde böyle sevimli bir seriye başlamak bana iyi geldi, yaralarımı sardı. Rüya temasını okumayı her zaman ilgi çekici bulmuşumdur zaten, üstüne bir de başkarakter bu kadar kafa dengi olunca ve aralara nahif bir aşk da serpiştirilince kitaba epey yükseldim zira. Ama o final yok mu o final, o bozdu işte her şeyi. Gayet makul ilerleyen kurgu bir anda günlük dizi senaryosu kıvamında bir mantıksızlığa evrildi ve bu durum tüm keyfimi kaçırdı. Şu an tek tesellim, serinin devamında işlerin düzelmesi ihtimali. Yazarın kalemi akıcı, mizah anlayışı çok iyi, kurgusu da mis gibi. İnanıyorum, toparlanacağız.
2021 176. kitabı
Okunma: 10 Aralık 2021 16:44
Yazarın aşk tüm zamanların içinden geçer serisini okuyup yazım dili hoşuma gittiği için ve  merakta ettiğimden dolayı bu kitabını da okuma kararı aldım. Ama pek sevdiğim söylenemez tabi. Kız ilk rüya yolculuğunu yapınca aklıma nedense arşiv serisi geldi benzer değillerdi hatta uzaktan yakından alakası yoktu ama yine de aklıma geldi. Kızın üvey kardeşlerini ben sevdim üç üvey kardeşi vardı ama kitapta sadece ikisinden söz edilmiş. Ah Grayson çilekli kekim kıza abilik yapıyor korumaya çalışıyor ama bizim kız da beyin namına bir şey olmadığı için çocuğun dediği dışın da herşeyi yapıyor. Arthur ve Anabel hiç ama hiç sevmedim.
2025 80. kitabı
Okunma: 18 Mart 2025 03:46
Yeni bir seri ile karşınızdayım efendim… Seri üç kitaptan oluşuyor. İlk kitabımız
Silber
Rüyalar içinde yaşayan hanım kızımız orada aşk üçgenleri bambaşka arkadaşlıklar vs yaşıyor. Kitabımız Bilim Kurgu ve Fantastik arası bir yerde. Ama çok beğenme oranı olan bir seri olsa da ben beğenmedim hani eğlenceli komik yerleri vardı elbette ki sıkılmazsınız da ama 14-16 yaşındaysanız bu kitabı 27 yaşında okuyunca galiba aynı heyecan ve çoşku olmuyor en azından bende öyle oldu :) İsteyenler okuyabilir. Siz bilirsiniz….
2017 18. kitabı
Okunma: 23 Haziran 2017 16:39
Silber'i başta yarım bırakmıştım. Çünkü okuyacağım başka bir kitap elime ulaşmıştı. Sonra baktım çoğu kişi beğenmiş okumak istedim. Gerçekten güzel bir kitaptı bence. Henry karakterini çok sevdim. İyi bir karakterdi. Ama diğer kitaplarda öyle mi bilemiyorum. Çünkü daha okumadım : )
SilberKerstin Gier · Pegasus Yayınları · 20162,139 okunma
Rüyalar sandığından daha gerçek olabilir...
2023 1. kitabı
Çok eğlenceli bir kitaptı. Her bölümünde en az bir kere kahkaha atmışımdır. Okuduğum diğer kitaplara göre apayrı bir konusu vardı ve bence bu konu çok muhteşem ve kaliteliydi. Eh,ortalarda bozmasaydı
Fantastik Bilim Kurgu
2016 13. kitabı
Okunma: 21 Mayıs 2016 00:00
Silber çok uzun süredir merak ettiğim bir kitaptı. 2. Kitap çıktı ve artık kesin okumalıyım deyip okumaya karar verdim. Alman yazar uzun süredirde "Aşk Tüm Zamanların İçinden Geçer" Serisi
2020 23. kitabı
Okunma: 19 Ocak 2020 14:36
Kitabı neden bu kadar uzun sürede bitirdim bilemiyorum sanırım araya başka kitaplar da serpiştirdiğim içindi. En son lisedeyken seri kitaplar okurdum ve açıkçası özlemişim.Kitap çok akıcıydı.Okurken gençlik dizisi izliyormuş gibi hissettim asla sıkılmadım.Kitabın konusunun rüyalarla ilgili olması,bilinçaltıyla ilgili olması beni çok tatmin etti.Çünkü bu konulara karşı ilgim ve merakım var. Kısaca kitap çerezlik bir kitaptı.Akıcı,gizemli bir kitap okumak istiyorsanız kesinlikle okuyun derim.Kitap karakterleri de çok tatlıydı.Favorim Henry karakteriydi. En gıcık olduğum karakter de Anabel'di.İflah olmaz bir psikopat desekte yeridir :)
2015 203. kitabı
Bir süre önce yazarın "Aşk Tüm Zamanların İçinden Geçer" serisini masal okurmuş gibi okumuştum ve çok beğenmiştim.Haliyle bu kitaba dair beklentilerim hayli yüksekti. Kitabın ilk sayfalarında özellikle çok eğlendim.Bol espirili bir kitaptı.İşin içine farklı şeyler girince keyfim biraz söndü maalesef.Konunun yaratıcı ve farklı olduğu su götürmez bir gerçek yalnız yazar oturtamamış kurguyu.Beğenmedim mi? Beğendim.Ama yazar çok daha güzel yapıtlar ortaya koyabilir. Tasarımı harika olmuş bu arada, tebrikler Pegasus!
·400 syf.·
2017 6. kitabı
Bir tür gençlik kitabı diyebiliriz.Liseli bir genç,okulda popüler erkekler ve onlara aşık olanlar...Tabi konu bunların üzerinden yürümüyor.Gerçek gibi yaşanan rüyalar ve her insana ait olan rüya kapıları... Kapısından geçen, o kişinin ne rüya gördüğünü görüyor,sırlarını,korkularını öğreniyor... Üslup sade ve akıcı.Sıkmayan,kitabın akmasına sebep olan güzel espriler de içeriyor.Üslup için tam tadında diyebiliriz. Teknik güzel sizi hikayeden koparmayacak şekilde yazılmış. Sonuç olarak bir gençlik kitabı ama yetişkinlere de okutturacak eğlenceli,gizemli bir kitap.Size çok fazla şey katmaz ama okuduğunuz ağır bir kitabın ardından gidebilir.
kitap yorumu
MÜKEMMEL. Kitap hakkında diyebileceğim en kısa ve öz söz(..)Liv ve Mia;anne ve babasının ayrıldığından beri durmadan taşındıkları için hiçbir yerde kalıcı evleri olmamış iki kardeş.Liv ve kardeşi anneleri Londra'da kalıcı bir iş bulunca yeni kalıcı evlerine taşınmaya gidiyorlar. Tabii ki her şey planladıkları gibi olmuyor. Annesi ve erkek arkadaşı kendi planlarını kurmuşlar. Annesinin erkek arkadaşının evine taşınıcaklar. Böylece yeni okul ve yeni iki kardeş -annesinin erkek arkadaşının iki çocuğu- ile başa çıkmaları gerekiyor. Tabii Liv'in bir anda görmeye başladığı gerçekçi ve kapılarla dolu rüyalar da bu duruma tuz biber oluyor.Liv'in üvey kardeşlerinden biri olan Grayson'ın gizemli davranışlarıyla, kızımızın içindeki Sherlock Holmes dışarı çıkıyor ve böylece rüya yolculuğuna başlıyoruz. Hikaye beni sayfaların başından itibaren içine çekti. Çok çok severek okudum. Sayfaların nasıl aktığını farkedemedim. Okunması kolay, konusu ilginç sürpriz final. Benim en sevdiğim şeyler bir araya gelince bu kitap bu yıl okuduklarım arasında zirveyi alacak sanırım. O kadar beğendim ki kitabı içindeki aşk diğer kitaplara göre çok tatlı ve çok masum geldi. Kesinlikle diğer kitaplarda da bu durumun değişmeyeceğine hatta bu beğenimin kat kat artacağına eminim. Sizde vakit kaybetmeden bu seriyi kitaplığınıza ekleyin pişman olmazsınız.

Kerstin GierYazar · 16 kitap
Kerstin Gier işsiz pedagog olarak 1995 yılında kadın romanları yazmaya başladı ilk romanı filme çekildi. Ahlaksız Teklif adlı romanı 2005 yılında Alman dilinde yazılmış en iyi aşk romanı dalında DeLİA Ödülü'ne layık görüldü. 1966 doğumlu yazar, kocası, oğlu, iki kedisi ile Bergisch Gladbach yakınlarında bir köyde yaşıyor.