·557 syf.····Okunma: 23 Ocak 2026 20:34 Masal, sevgilisi ve en yakın arkadaşını basmış ve sevgilisini terk etmiştir. Masal, bir çarpışma sonucu Ayaz ile yolları kesişir ve tanışırlar. İkisi de aynı okulda okumaktadır. Nefretle başlayan bu hikaye ve iletişimleri, birbirleriyle atışma şeklinde devam eder, zamanla birbirlerine alışırlar, arkadaş olurlar ve daha sonra da birbirlerine aşık olsalar da bunu birbirlerine söylemezler, sorulduğunda da inkar ederler. Yine de çoğunlukla birbirleriyle atışarak, argo kelimeler kullanarak, birbirlerini kıskanarak iletişimlerini devam ettirirler. Arada yaşanan kötü olaylar, başka kişiler de Masal ve Ayaz arasındaki bağı güçlendirir. Sonlara doğru da karşılıklı bir takım itiraflar edilir ve daha sonra Ayaz'dan Masal'a şöyle bir soru gelir. "Benimle yanar mısın?"
Konu Masal ve Ayaz'ın aşk hikayesi. Bu kitap 3 seriden oluşuyor. Bu seride tanışma, çatışma ve birbirlerine alışma süreçleri işlenmiş. Kitap aslında güzeldi ama gereksiz uzun, fazla argo kullanılmış ve bu iki karakter sürekli atışmışlardır. Ben sürekli atışmaları sevmiyorum. Yine de aralarındaki o çekimi hissettim ve bu da hoşuma gitti. Bakalım 2. serisinde neler olacak. Puanım 7/10 :)