Puan vermedi·591 syf.·
2026 4. kitabı
Ebu Muaz Seyfullah el-Çabukabadi
0/10 · 2 okunma
1 +1'leme
Yazar tevhid ehlini havaric olarak gören, küfrü ve şirki meşrulaştıran akidesi bozuk bir mürciedir. Bu şahsın kitaplarını okumanı tavsiye etmem kardeşim. Özellikle tefsirse, henüz 1.ciltteyken vazgeçmen en isabetlisi olur inşallah.
Muhafız
Burak başka bir kitabını da okumuştum. bu yönde bazı uyarılar almıştım zaten. Murciî bir yaklaşımının olduğu da fark ediliyor. Hatırlatman için Allah senden razı olsun. Bu tefsire başlayalı yaklaşık bir yıl oldu, birinci cildi ancak bitirebildim. Elimde okunacak kitaplar azaldığı için, hem Kur’ân meâlini hem de rivayetleri öğrenme niyetiyle okuyorum desem yanlış olmaz. Uyarın için Rabbim senden razı olsun.
Muhafız
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم Şüphesiz hamd yalnız Allah'adır. O'na hamd eder. O'ndan yardım ve mağfiret dileriz. Nefislerimizin şerlerinden, amellerimizin kötülüklerinden Allah'a sığınırız. Allah'ın hidayet verdiğini kimse saptıramaz. O'nun saptırdığını da kimse doğru yola iletemez. Şehadet ederim ki, Allah'tan başka ibadete layık hak ilah yoktur. O, bir ve tektir. O'nun ortağı yoktur Yine şehadet ederim ki, Muhammed Allah'ın kulu ve Rasûlüdür.