Alfa Kadını
2026 2. kitabı
Bu türde bir kitabı ikk okuyuşum olduğu için kitap bana oldukça enteresan geldi. Öncelikle yazarının muhakak bir kadın olduğunu düşündüm tabii sonra olmadığını öğrendim. Bu düşünceye beni iten açıkça erkeklere ithafen yazılmış metinlerdi yer yer bazı sayfalarda. Hani birinden ayrılmıştır bir kadın ve taze acı ve öfkesiyle kaleme alır bir şeyler. Öyle gibi hissettirdi bazı kısımlar. Bazı kadınlara ilişkilerinde dikkate almaları anlamında yapılan öneriler vardı bu bağlamda oldukça başarılı ve gerekli buldum. Kitabın yüzde yüzü fikrimle eş değil katılmadığım yahut eksik bulduğum yahut adresin yanlış olduğu metinlere rastladığım oldu. Lakin genel anlamda konusu bakımından böyle bir kitap gerekli mi? Gerekli. Yazarda alanında yazan biri olarak oldukça başarılı. Benim ilgi alanımda olmadığı için artılsr eksiler anlamında bana bir şey kattı yahut katmadı diyemem lakin konusu ilgisini çekenlerin mubakkak suretle kendi düşüncelerini oluşturmaları açısından okuyup değerlendirmeleri uygundur. Ben Alfa Kadını Olmak kitap ismi ile farklı bir konu hay ederek .konusuna bakmadan almıştım. Benim için sürprizli oldu farklı bir okuma deneyimi oldu. Biten ayrılıklar barışmalara dönüşsün mü? Konusuna ben çelişkili bakarım mesela ama yazarın önerileri var bazı kısımlarda işte şöyle yaparsanız dönmemesi imkansız vs. Gibi. Sonuçta çok çeşitli ilişkiler içerisinde bulunan farklı farklı insa lar olarak düşünülümce kendi içindeki çıkmaza çare olacak ve olursa da zarat ziyan değil fayda olacak ise mutlaka ki öneriler dikate alınabilir. Böyle değişik aşk ilişkileri üzerine tavsiyelerli bir kitap arayışında iseniz bu o kitap.
Alfa Kadını OlmakHakan Özkan · Olimpos Yayınları · 2021900 okunma