2026 6. kitabı
Okunma: 24 Ocak 2026 15:01
“Ne laneti?” MacKay dudaklarını sıktı. “O lanet yüzün laneti…” Robbie istemeden ürperdi. Kimse eşinin MacGregor’a o kadar yakın olmasını istemezdi. “Adamı öldrmemiş olman bile mucize.” MacKay gülümsedi. “Bunu ona eğitim alanında ödettim ve bundan büyük keyif aldım.” “Yüzü konusunda da bir şeyler yapabilirdin.” MacKay başını salladı. “Tanrım, denedim. Gerçekten denedim. Ama sanırım annesi Nişancı’nın yüzünü Aşil’in annesinin kullandığına benzer bir suya batırmış. Tek bir iz bile kalmadan iyileşiyor.” Burda çok güldüm :DDDD 2. en güldüğüm yer de şurası “Bebeğimizi doğuruyorum.” … “O iyi.” dedi Helen adamı rahatlatmak isteyerek. “Artık geldiğine göre…” Ama cümlesini tamamlamasına fırsat kalmadan, Robbie, Rosalin’in suyu geldikten sonra kaldırılan çarşaflara baktı ve bembeyaz oldu. Sallanmaya başladığı anda Rosalin onu kolundan tuttu. “Bayılacak olursan bunu Şahin’e anlatacağımdan emin olabilirsin, Robbie Boyd. Ondan sonra asla huzur bulamazsın. Ağabeyime de anlatırm. İskoçya’nın en güçlü erkeğinin azıcık kan görünce bayılması İngiltere’de nasıl karşılanır sence?” “Senin kanın. Bu, senin kanın. Gözümde canlanınca çok komik geldi Robbie’nin hali :DDD Serinin 3. sevdiğim hikayesi oldu, Rosalin’i de sevdim.
AkıncıMonica McCarty · Nemesis Kitap · 2021142 okunma