Sayfa şuan 262 deyim. Şuan olaylar akıcı ama bundan öncesi yani 150. Sayfadan öncesi çok sıkıcı olaylar 150 den sonra başlıyor yani bu kitaba başlayacaksanız 150 ye kadar sabredin ama konusu çok güzel ve akıcı 1 günde 50 sayfa okudum garip gelebilir ama ben 1 günde ancak 1 bölüm bitiriyordum 150 den sonra çok akıcı şekilde okumaya başladım. Ama kitap kötü sonla bitiyor diye biliyorum sonu karıştırdım.
…
Bu gün tarihlerden 28 Ocak kitabı bitirdim şu gibi okudum harika bir yazım dili var alın okuyun çok güzel eğer vampir kurgusu seviyorsanız okuyun beğendim puanım 10 üzerinden 9 çünkü ilk başlar sıkıcıydı ama 8 puanda veremezdim.
Ve İlginç Bir Bilgi 400 lerde “Hepimiz Gökyüzü Olmak İstedik” serisinden Nova ve Daren geliyor bunu çok beğendim ve şaşırdım nasıl olurda bu iki evren bağlantılı diye şaşırdım. Okuyun ama 150 ye kadar sabredin görüşmek üzere N. G. KabalCanavarın da Kalbi Varmış