Bu alıntıyı yine burada daha önce de yaşadığım bir durum üzerine yapıyorum. Sakın ama sakın şahsıma "asılsız haber" söylemleriyle gelmeyin, bana sorabilirsiniz ben de size özelden kanıtları ve bilgi kaynaklarından paylaşabileceğim düzeyde olanları paylaşırım. Ben burada hiçbir zaman yalan haber paylaşmadım paylaşmam, haberlerimin yazılarını okumadan bana yorum yapmayın. Bu haber üzerine konuşacak olursak ben bu bilgiyi Türkiye'deki gazeteci arkadaşımdan aldım kendisi çok sağlam bir gazetecidir ve asılsız haber yayınlamaz. Feyza Altun'la da bizzat iletişimi var. Ki Feyza Altun zaten bunları inkâr etmiyor kendi resmi Instagram hesabında da bunları paylaşmakta olup bizleri doğruluyor. Şimdi onlardan bazılarını da fotoğraflara ekleyeceğim.

Ege

@Daliinege
Atlas Çağlayan'ın avukatı Feyza Altun, katilin yakınları tarafından davadan çekilmesi için tehdit mesajları almaya başladı.
1 +1'leme
5,7bin Gösterim
Toplumsal adaletin ve eşitliğin olmadığı bir yerde suçlunun kendini haklı görmemesi için hiçbir neden yoktur. Kimse ölen birinin arkasından bu şekilde konuşma hakkı yoktur hele bu şehitse asla
böyle şeylere tepki çekmeniz çok güzel ama bir kitap uygulamasında bunu niye paylaşıyorsunuz? tepkide tamamen haklısınız ama bence 1000kitap uygulaması yerine x’i vs. tercih edebilirsiniz
Çok teşekkür ederim kesinlikle haklısınız. X hesabımda yoğun şekilde paylaşım yapıyorum zaten, burada da paylaşmamın sebebi; çok boş şeylerin büyük etkileşim aldığını gördüğüm için bari bunların duyulmasını tercih etmek.
1 yanıtı göster
Şehidime laf ediyor ya şehidime laf ediyor.
Bunlar ne yaşıyor ya Allah belalarını versin
Bu yorum görüntülenemiyor
Mal mı bu?
Sedat Peker reise havale edin hakkından gelir o
Önceki 2 yanıtı göster
Bilal Börü
Bilal Börü
Şu kadını hatırlatmasaydınız keşke.
1 yanıtı göster