archer gecenin dördü beşi
2026 6. kitabı
Okunma: 26 Ocak 2026 15:37
İlk kitabından sonra çevrilmesini beklemeye dayanamadım ve seriye tekrardan ingilizce olarak devam etme kararı aldım. Bu serisinin benim için en büyük sorunu tek pov olması. Olay örgüsünü, karakterleri, kitabın işleyişini, duyguları tek bir kişinin ağzından okumak yetmiyor sürekli tek bakış açısıyla olayları anlamak özellikle başrol karakter birden fazlaysa kitabı yetersiz kılıyor. Açıkçası ben bu kitapta sürekli Madison Kate’in baktığı açıyla bir şeyleri anlamaktan çok sıkıldım karakter zaten hiçbir şeyi bilmiyor üstüne gizem üstüne gizem eklenince boğucu bir hal alıyor. Steel’in, Kody’nin ve Archer’ın bakışıyla yazılsa daha farklı bir etkisi olurdu eminim. İlk kitaptan sonra bu kitap aşırı boş geçti doğrusu o ilk kitapta sırları öğrenmek isteyen Madison Kate, bu kitapta resmen ‘bana ne verirlerse onunla yetinirim’ havasındaydı. Bütün gizemlerin onunla ilgili olduğunu düşünürsek sapık takipçi, annesinin gizemli ölümü, bir yıl önce tutuklanması, bunların hiçbirine doğru düzgün bir cevap alamadık. Üstüne suç çetelerinin kavgasını eklersek kitapta bir ton olay var ama yazar iki üç bilgi kırıntısı harici bize açıklamak istemiyor. Aynı şekilde Archer, Kody ve Steel’in geçmişini çok merak ediyorum. Koskoca kitapta smut dışında pek bir şey yoktu. Archer ve Madison Kate’in bitmek bilmeyen atışmaları ve kavgaları sıktı artık. Archer’in iki kişiliğini, neden böyle bir iyi bir kötü olduğunu aslında onun ağzından okusak anlayabiliriz ama işte. Kitap zaten Madison, Kody ve Steel ilişkisinde dönüyor üç oğlanlı bir ters harem yerine iki oğlanlı ters harem okuyorum ama Steel ve Kody çok tatlılar ve Madison’a bebek gibi davranıyorlar onları çok seviyorum. Xoxo
LiarTate James · Independently Published · 202011 okunma