···Okunma: 28 Ocak 2026 00:48 Ocak ayinin en güzel kitabı olabilirdi altı harfli bir tatlı Şermin Yaşar gerçekten çok güzel bir eser bırakmış bize ve beni bu kitapla buluşturan Ayşe hanıma çok teşekkür ediyorum sonu beni gerçekten çok hüzünlendirse de güzel bir başlangıç ve güzel bir sonla bittiğini düşünüyorum kendi açımdan tek kızdığım şey Selime teyzenin büyük kızıydı galiba ona çok kızdım kadına hakaret etmelerine falan bazı yerlerin altını çizerekten okudum bana şu anki hayatımızda yaşadığımız şeyleri anlattı sanki kitap öyle his geldi içime bu dönemdeki insanların yaşlılara davranma şekli kendi evladı bile olsa insanın nasıl davrandığını yüzümüze böyle sayfa sayfa sanki çarptı gibi hissettim bir an gerçekten ama dediğim tek şey şu oldu Meral’i galiba bu kitabın sonunda boğazlamak istediğimi fark ettim tek ona sinir oldum ama bu kitapta kimi haklı buldun diye sorarsanız çocuklarına bakarsan Selime teyzenin çocukların eksikliklerinde çocukları haklı buluyorum Selime teyzenin eksiklerin de Selime teyzeyi haklı buluyorum Meltem’e gelirsek de kendini hayatta en şanssız insan gibi görüyor ama bence insanlar şanslarını çok yanlış yerlerde heder olarak arıyorlar