2026 1. kitabı
Okunma: 29 Ocak 2026 00:59
Bir deliler evinin yalan yanlış anlatılan kısa tarihi, ben ona kısaca deliler evi diyorum. Kitapta bahsedilen deliler evi bir akıl hastanesi ve kitabın kahramanı da aynı zamanda yine aynı akıl hastanesi. Bir yerde okumuştum kitap toplamda 378 karakterden oluşuyormuş ben başlarda her karakteri yazmaya ve aklımda yutmaya çalıştım ama baktım ki bu bir delilik her iki sayfada bir yeni karakter giriyor baş edemeyeceğimi anladım ve vazgeçtim. Bahsedilen kişiler bir şekilde olay örgüsünde yolları kesişiyor. Hikayelerin akışı ve birleşimi güzel olsa da kitabın isli,sisli,pis havasından ziyade Ayfer Tunç için beyninin incelenmesi gerektiğini düşünüyorum. Nasıl bunca karakter yaratıp onlara hikayelerle süsleyebildin ? Nasıl aklında tutabildin bunca yalan yanlış hikayeyi Amacın ne ? bizim aklımız bize zor yetiyor neden zorluyorsun bizi ? Tavsiye eder miyim ya da bu kitabı birine hediye eder miyim bilmiyorum. Delirmeye yüz tutmuş birine destek olmak istiyorsam belki evet :)
Bir Deliler Evinin Yalan Yanlış Anlatılan Kısa TarihiAyfer Tunç · Can Yayınları · 20195,5bin okunma