·764 syf.····Okunma: 29 Ocak 2026 16:56 Türkiye 2027 yılındadır. Büyük bir krallık kurulmuştur ve burada her şey yasaktır: âşık olmak, film izlemek, kitap okumak; yani neredeyse her şey yasaktır. Bu büyük kuralların karşısında duran ise BL örgütüdür. BL örgütünün kurucusu Tugay Demir Çeviker’dir ve hapishanededir. Örgütün işlerini ise kardeşi Giray yönetmektedir.
Eftalya Atalar bir avukattır ve Büyük Krallık’ın kurucusunun oğlu Kerem’le evlenmek üzeredir. Fakat Tugay’ın, onun avukatı olmasını istemesi üzerine Tugay’ın avukatlığını üstlenir ve babasını ve Tugay’ı kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapar. Yavaş yavaş BL örgütüne katılır. Babası idam edilir, sırrı Tugay’a gelir fakat Tugay’ı kurtarırlar.
Kitabın sonunda Sinan’ın, yengemi kurtarmak için BL örgütüne ihanet ettiği öğrenilir. Eftalya bunu üstüne alır ve Tugay’la ters düşerler. Kitap biraz farklı işlenmişti; yani çoğu okuduğumuz aşk kurgusundan farklı bir yönü vardı ve bu yönüyle sevdim. İkinci kitabı okuyacağıma emin değilim.