2026 2. kitabı
Ben bu kitabı ilk çıktığı zamanlarda merak edip okumuştum ve o zamanlar canımın pek birşey okumak istememesinden basit bir fantasik kitap okumak bilinciyle girdim ki öyle oldu. Kesinlikle okuması kolay bir kitap karakterlerin süper güçleri dışı fantastik öge yok denecek kadar az fakat içine çekiyor. Ama eğer Açlık oyunları ve özellikle Kızıl Kraliçe serisini okuduysanız bu kadar benzerlik size sürekli aynı şeyi okuduğunuz hissiyatını verebilir çünkü bu kitap o iki serinin birleşimi gibi. Karakterler bakımından Kai karakteri için özellikle düşüncelerini okumanın eğlenceli olduğunu söyleyebilirim ve bence gerçekten tatlı bir karakter. Paedyn hayatta kalma için haraket eden bir karakter oldugu icin Kai ya yaklaşma şeklinde temkinli oluşu mantıklı ilerliyor ve karakterler arasında gerçekten güçlü bir çekim var. Yinede benim kitapta özellikle dikkatimi çeken bir şey Paedynin sürekli ama gerçekten sürekli bir sekilde babasından bahsetmesi acısını bir notaya kadar anlaşılabilir ama her hareketinden önce babasından bahsetmesi olsun vb bazen çok fazla acitasyon gibi geliyor. Sonu güzeldi insanlara ikinci kitabi merak ettirecek bir sekilde bitiyor. Kötü bir kitap değildi ama bu kadar abartilmayi yüzünden beklentilerimi karşılamadı.
PowerlessLauren Roberts · Beta Byou Yayınları · 2024973 okunma