Aşk mührü Adlı şarkım
Aşk mührünü sen bastın yüreğime Anıların özlemiyle hayata tutundum Aşk mührünü sen bastın yüreğime Seni bir tek kollarınla aldattım Baharın yerini kara kış aldı Denizi martıların çığlığı sardı Aşk mührünü sen bastın yüreğime Anıların özlemiyle hayata tutundum Sevmekten asla pişmanlık duymadım Seni bir tek kollarınla aldattım Baharın yerini kara kış aldı Denizi martıların çığlığı sardı Şifreli mesajlarını bile çok özledim Biri son bir söz söylesin isterdim Adını ben koyamadım bu ayrılığın Kazanan yok, kaybeden ikimizdik Sevmekten asla pişmanlık duymadım Aşkımıza değil de keşke canıma kıysaydın, En azından kalbim yetim kalmazdı. Şimdi nasıl kazınır söyle gülüm Senden geriye kalan aşkın sızısı? Gönül defterimiz artık acı okunur İçimizde kavrulur, kelebekler Her gece resminle susup kaldım Biri son bir söz söylesin isterdim Adını ben koyamadım bu ayrılığın Kazanan yok, kaybeden ikimizdik Gönül defterimiz, artık acı okunur gülüm İçimizde kavrulur, kelebekler Baharın yerini kara kış aldı Denizi martıların çığlığı sardı
Müzik