İnsanın İçindeki Sessiz Fırtınalar!
2026 13. kitabı
Okunma: 30 Ocak 2026 00:10
Belki de en karmaşık duygular, hiç dile getirilemeyenlerdir. Sessiz, yoğun ve düşündürücü bir Stefan Zweig klasiği. Yüreğin hissedip aklın reddettiği duygular, beklenmedik tutkulara dönüşen arzular… Stefan Zweig , Karmaşık Duygular kitabında insan ruhunun en kırılgan, en saklı katmanlarını anlatıyor. Genç bir öğrencinin hocasına duyduğu hayranlıkla başlayan bu hikâye; profesörün öğrencisine karşı hissettiği yakınlık, arzu, suçluluk, utanç ve bastırılmış duygular etrafında şekilleniyor. Stefan Zweig karakterlerin iç dünyalarına ustalıkla ışık tutuyor. Duygusal çalkantılar içinde savrulan kahramanların hayatları, okuru da bu içsel fırtınanın içine çekiyor. Stefan Zweig , her zamanki gibi güçlü kalemiyle Karmaşık Duygular kitabın’da kendini bir kez daha gösteriyor. İnsan psikolojisini yargılamadan, bütün çıplaklığıyla kelimelere döküyor. Bastırılmış duyguların insanı içten içe nasıl tükettiğinin ve nasıl derin bir çatışmaya sürüklediğinin keskin bir kanıtı niteliğinde bir eser. Keyifli okumalar dilerim.
Karmaşık DuygularStefan Zweig · Can Yayınları · 202413,1bin okunma