2026 19. kitabı
Okunma: 31 Ocak 2026 14:18
༺✮•°◤ 𝙃𝙖𝙢𝙞𝙙𝙚 𝙔𝙚ş𝙞𝙡𝙮𝙪𝙧𝙩}♧{𝘽𝙚𝙣𝙞 𝘿𝙚𝙡𝙞 𝙀𝙙𝙞𝙮𝙤𝙧𝙨𝙪𝙣 ◥°•✮༻ Selammmm...bugün sizlere elimden bırakmadan okuduğum harika bir romantik komedi ile geldim. Hamide Hocanın kitaplarını hep severek okuyorum lakin Leonardo ve Maria beni benden aldı!! İkilinin önce küçük bir yardım ile başlayan yakınlığı mecburiyeti dönüşünce evlere şenlik oldu. Ama şu bir gerçek,ikisininde karakterleri harikaydı. Aşırı derecede sevdimm.. Ayrıca zaten yabancı değiller çok sevdiğimiz #gizemliyolcu serisinin Flora'sı Leon un kız kardeşi ve... Maria da en yakın arkadaşı biliyorsunuz !! Şiddetle tavsiye ediyorum, sakın kaçırmayın!! Zıt kutuplαr birbirini çeker derler ya,cekmrk ne kelime bence Leon ve Maria resmen yapıştılar:)) Leonardo zengin yakışıklı mimar ve tam bir playboy !! Magazinde düşmeyen cinsten. O gece eğlence mekanında alkollü halde sosyetenin nişanlı bir kadınını öperken yakalanması hayatını altüst eder. Magazin peşinde kaçarken Maria ona sırf Flora nın kardeşi olduğu için yardım eder ve evine getirir. Maria Texaslı bir çiftçi kızı, zeki,başarılı bir doktor ve bilim insanı. Hayatının idealleri için de Londra'da çalışmaktadır. Bunların yanında güzel olsada kalın çerçeveli gözlükleri ve bilimsel maskelerin arasında sıradan ve silik bir kadındır. Ama bu sizi yanıltmasın o hayatından çok memnundur asla moda ile ilgilenmez sade giyinir ve kesinlikle Leonardo'nun tipi değildir. İşte asıl macera da buradan sonra başlıyor Bu iki birbirine benzemez Leonardo'nun ailesinin son çıkan rezaletten sonra elinden kartlarını arabasını ve şirketteki genel müdürlüğünü alması Leonardo'yu babasının şirketinde basit bir mimara döndürür. Leonardo'nun ailesine hayatını düzene soktuğuna dair kendini ispat etmesi gerekmektedir. Ve bu arada kalacak bir yere ihtiyacı vardır ve şu an için en uygun yer Maria'nın evidir. Maria bunu kabul eder mi? Aslında asla!! Ama o da bir anda iş yerinde kendi hakkında konuşulanları duyunca (burayı size söylemeyeceğim) Leonardo'nun teklifi ile sahte sevgililik üzerine bir anlaşma yaparlar. Ama Leonardo'nun anne ve babası Maria'yı tanıyor ve çok seviyordur. Bu iş öyle çığırından çıkar ki, ikisinin ciddi bir birliktelikleri olduğunu Teksas'taki Maria'nın ailesine kadar haber verirler. Buradan sonrası çok daha eğlenceli ama tabii ki anlatmayacağım, tüm eğlencesi ile sizi bekliyor!!!
Beni Deli EdiyorsunHamide Yeşilyurt · Düş Kurguları Yayınevi · 20259 okunma