2026 7. kitabı
Okunma: 01 Şubat 2026 11:42
CADILAR KONSEYİ Aytuğ Tunç DEVECİ Kapak tasarımına, ciltli oluşuna, yan boyamasına ve yine tasarımındaki renklerin uyumuna bayıldığım 𝐂𝐚𝐝ı𝐥𝐚𝐫 𝐊𝐨𝐧𝐬𝐞𝐲𝐢 kitabımın yorumu ile sizlerleyim bugün de sayfa dostlarım. Daha önce genç yazarımızın Başlangıç ile Şarlatan kitaplarını okumuş ve kesinlikle çok sevmiştim. Ve tam da bu yüzden 𝐂𝐚𝐝ı𝐥𝐚𝐫 𝐊𝐨𝐧𝐬𝐞𝐲𝐢 kitabım ile buluştuğum anda aşırı heyecanlandım. O zaman hemen kitabımızdan bahsedeyim sizlere… Hikâyemiz günümüz dünyasında, cadıların, cadı avcılarının ve kurt adamların olduğu fantastik ve büyülü bir evrende geçiyor. Ana karakterimiz Cornelia, babasını kaybettikten sonra varlığını hissettiği bir silüetle günlerini geçiriyor ve uyuduğu zamanlarda da anlamlandıramadığı rüyalar görüyordur. Bir cadı olan Cornelia, ruh ayırma ve görüş yeteneğine sahip olduğu gibi bu yeteneğini özellikle hayvanlara eziyet eden insanlar üzerinde kullanmaktan da asla çekinmiyordur. Cornelia, son rüyasında Arel adında bir kızın kaçırılarak öldürüldüğünü görür ve sonrasında yakın arkadaşı Dora ile okula gittiğinde Arel’in cansız bedeni ile karşılaşır. Rüyalarla başlayan olaylar gerçeğe dönüşmüştür ve Arel’in ölümü sadece Cornelia için değil tüm cadılar için huzursuz günlerin başlangıcı olmuştur. Üstelik cadılar kendileri için sadece cadı avcılarının tehlikeli olduğunu düşünürlerken asıl tehlikenin kendi içlerinden birisi olduğunu öğrenirler. Malesandra… Kendi soyundan olan cadıları öldürüp onların ruhlarıyla beslenerek genç ve güzel kalan cadı Malesandra… Cornelia, Dora, Dora’nın ablası Alegra ile yine onlar gibi cadı olan Eva ve Agnes ile kazanmaları gereken bir savaşları vardır. Üstelik Cornelia’nın izlendiği hissine kapıldığı silüette artık ortaya çıkmıştır ve o da cadı avcısı William’dır. Tabii cadı kızlarımız gibi William’ın da etkileyici bir hikâyesi var ve kızlar her ne kadar avcı olduğu için William’ı aralarına almak istemeseler de Alegra’nın ölümüyle dengeler, düşünceler ve hisler değişir. Ve tabii çok daha fazlası… Kitabımız 𝐂𝐚𝐝ı𝐥𝐚𝐫 𝐊𝐨𝐧𝐬𝐞𝐲𝐢 sadece fantastik bir kurgu olarak büyülü bir evrenden ibaret değil emin olun, yazarımız toplumca yaşadığımız sorunlara değinerek öyle etkili mesajlar vermiş ki okurken durup düşündüğünüz, sorguladığınız anlar oluyor. Elinizden bırakamadan okuyacağınız, devamını merakla ve heyecanla bekleyeceğiniz fantastik bir eser arayışındaysanız kesinlikle TAVSİYEMdir. Syf: 368 Aytuğ Tunç Deveci Cadılar Konseyi
Cadılar KonseyiAytuğ Tunç Deveci · Ren Kitap · 202541 okunma