2026 9. kitabı
Okunma: 01 Şubat 2026 00:23
Kitap romantik türünde olsa da bence tamamiyle güzel temalar işlenmişti. Duncan ve Samantha’nın birbirlerini iyileştirmesini okuduk. Herkesin kitapta sorunları vardı, bu sorunların aşılması gerekiyordu. Kitaptakiler birbirini aile gibi kolladı ve iyileştirdiler. Bana bu kitabı okumak çok iyi hissettirdi. Buna ihtiyacım varmış dediğim bir kitap oldu. Katherine’in kalemini seviyorum böyle romantik kurgular yazıp içine insan ruhuna iyi gelen şeyler sıkıştırması çok hoş. Mesela kitapta büyük bir yas süreci işlenmişti, karakterler bir kayıp yaşamışlardı yazar öyle şeyler yazmış ki ya dedim çok haklı cümleler kurmuş. Belli bir yerden sonra insan hayatına devam edebilmeli bence. Samantha’nın Duncan için yaptıkları çok eğlenceli ve tatlıydı, okurken yumuş yumuş oldum. Duncan’ın itiraf sahnesi çok tatlıydı, Sam’inde aynı şekilde. İkili baya bir eğlenceliydi. Duncan’ın başına gelenlere çok üzüldüm ki kendine göre de haklıydı okurken empati kurduğum birisi oldu. Azıcık spoiler vereceğim okulun kurtarılmasını okumak çok eğlenceliydi bence. Tina doğru olanı kitabın sonunda yaptı diyebiliriz. Alice oldukça eğlenceli birisiydi her şeyi matematiğe bağlaması beni güldürdü aynı zamanda Samantha ile olan arkadaşlığı da çok güzeldi. Böyle eğlenceli yan karakterler her zaman olsun onlar olmayınca kitaplar hiçbir zaman çekilmiyor. Clay’in son yaptığı çok iyi değil miydii eridim bittim, bir çocuğun bu denli zeki oluşu beni şaşırttı o son sahneleri okumak oldukça dokunaklıydı. Kitabı çok fazla sevdim, okurkende duygulandım altını çizmek istediğim bir sürü yer vardı.
Sen Ne DilersenKatherine Center · Guardian · 2024250 okunma