Abartildigi kadar degil(?)
Puan vermedi
fantastige baslayanlar icin guzel bir baslangic,sahsen ben fantastikte olay orgusuni hizli sevdigim icin basta tokezledim ama zamanla birazda olsa kitap acildi,Tanrilarin savasi kismina bayildim hatta kitaba biraz bile olsun katlanma sebebimdi (SPOILER) kitapta Iris'e gizemli mektuplar yazan kisi aslinda Roman ama bunu tahmin etmek pekte zor degildi acikcasi beraber savas ortamina gitmeleri ve oradaki ortami deneyimlemeleri cok hosuma gitti ve bir kitapta ILK DEFA normal bir insan vucuduna sahip bir erkek karakter gordum,Roman yaralandiginda bu dogal olarak tum vucuduna yansiyor,normalde kitaplardaki erkekleri bilirsiniz,icinden gecilse bile kadin karakterin yaptiracagi protez tirnaklari dusunur,fakat burada boyle degil,bu durum beni cok sasirtti ve sevindirdi
Ebedî RekabetRebecca Ross · Olimpos Yayınları · 20241,238 okunma
Ben de bir tek onları biliyorum ama destan şeklinde yazılmış olması okumayı ne kadar zorlaştırır bilmiyorum.
patroklos
Little wolf evett,okudum cok kisa ve daha basit bir konusu vardi,resimli bir kitap zaten,bir gunde bitirebilirsin
Bu kitabı ben de okudum. Karakterlere aşırı bağlanamamıştım doğrusu yani kitabın son olan olaylarına üzülmüştüm ama yine de karakterler benim için aman aman karakterler değillerdi. Kitapta benim en sevdiğim yerler mitlerin olduğu kısımlardı. Yani bana bir kitap boyunca mitleri versinler onların tarihini okuyayım daha çok eğlenirim. Keşke böyle bir kitap olsaydı...
patroklos
mitlere bende bayilmistim,ozellikle erkek karakterin gercekten insan gibi yazilmasina cok sevinmistim,o kadar tek kolu kopsa bile sevdigi kadinin sacini telini dusunen erkek karakter okudum ki,bu icime su serpti,ayrica bende simdi mitolojik boyle destansi mitler olan kitap ariyorum,Ilyada ve Odysseia disinda pek secenek bulamadim